Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI olmasaydi ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Alabileceğim araçlar arasında Pug 205 Gti 92 model kırmızı renk, Austin Mini İngiliz yeşili, Vw 1303s beetle koyu turkuaz jantlar krom, Toyota Supra, Nissan 200 sx, W123 kasa 83 model falan 280 enjektörlü motor 102 kara motorlu yani. Yalnız bu araçları alabilecek imkan varken. Alamadığımız arabalar ne yazık ki hem temizi yok hemde eski araçlar olduğu için.
-
cok ekonomik oldu bu da be!Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVW Polo TDI en dolusundan
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslında Bir Paceman bir de Roadster alırdım, aynı renk aynı kombinasyon, takip eden plaka ile. Sonra hangisine binecegimi şaşırırdım hergun
Yorum Yap
-
::lord_sarven:: -
bu ne ozguven, dusunuyorum sana kalir miydi acaba diyeAslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGiovanni'yi alırdım
hehehe
kehkehkeh
Sent from my iPod touch using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Olmadı Wishman'a yaşadığı yerlerin işkencelerinden yaptırırdım satış sözleşmesini imzalaması içinAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu ne ozguven, dusunuyorum sana kalir miydi acaba diye
kehkehkeh
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Yorum Yap
-
Hayda nedir bu hayatimdaki iskence seanslari sabah sabah? :-)Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlmadı Wishman'a yaşadığı yerlerin işkencelerinden yaptırırdım satış sözleşmesini imzalaması için
Tesekkurler guzel iltifatlar icin, GIO Hindi gibi kabardi!!!
WM
Yorum Yap
-
Çocukluk hayali be abiAslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterType R nedir ya ütü gibi araba ep3
Yorum Yap
-
WM yeni stilin galiba Wish ?Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayda nedir bu hayatimdaki iskence seanslari sabah sabah? :-)
Tesekkurler guzel iltifatlar icin, GIO Hindi gibi kabardi!!!
WM
hehe
Yorum Yap

Yorum Yap