Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINIde serit olmali mi, olmamali mi?
Çöküş
X
-
Doa yetiş,son kalede düşmek üzere.[emoji5][emoji5]Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa kaleden Fetih olmus [emoji23][emoji23][emoji23] yaptırın ya değişiklik iyidir sonra farki görüp yine sökeceksiniz Nasıl olsa hahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Doa kaleden Fetih olmus [emoji23][emoji23][emoji23] yaptırın ya değişiklik iyidir sonra farki görüp yine sökeceksiniz Nasıl olsa hahahah
Bir yorum yaz:
-
Olabilir evet biraz daha araştırıp fikir alıp öyle karar vericem bakalımAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJcw şeritler güzel duruyor ortası siyah kenarları kırmızı olanlar bence o olabilir[emoji2]

teşekkür ederim bu arada
Bir yorum yaz:
-
MINIde serit olmali mi, olmamali mi?
Jcw şeritler güzel duruyor ortası siyah kenarları kırmızı olanlar bence o olabilir[emoji2]Aslı CAYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende şerit olayına girmeyi düşünüyorum ne renk olacak çok kararsızım
not ; mini miz siyah renk fikirleriniz önemli benim için yardımcı olun bana 

Bir yorum yaz:
-
Sendemi bürütüs[emoji317][emoji317][emoji317][emoji85]Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞerit güzel bence de ya hahaha
Bir yorum yaz:
-
Şerit güzel bence de ya hahaha
Bir yorum yaz:
-
Haydaaaa,hep içerden vuruluyoruz @Doa29Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yaptırcam sanırım şerit.
34 UJB 72 / r56 Chili Red JCW
06 MIN 60 / r56 Eclipse Grey JCW
Bir yorum yaz:
-
Bende yaptırcam sanırım şerit.
34 UJB 72 / r56 Chili Red JCW
06 MIN 60 / r56 Eclipse Grey JCW
Bir yorum yaz:
-
Hayır abi yaa,bozma güzelim arabayı.[emoji5]Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCMye de geliyor bu arada [emoji3][emoji3][emoji3]
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
CMye de geliyor bu arada [emoji3][emoji3][emoji3]
Bir yorum yaz:
-
Şerit candır....Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNormalde şerit olayına karşıyım ama istisnalar var senin araba şeritli de güzel şeritsiz de
Oylamaya tapatalktan katılamıyorum
Bir yorum yaz:
-
Normalde şerit olayına karşıyım ama istisnalar var senin araba şeritli de güzel şeritsiz de
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: