Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINIde serit olmali mi, olmamali mi?
Çöküş
X
-
Lütfen sessizce çıkıp gider misin?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@ndg çok yakışmış bu renge bu şerit: liked [emoji1360]
Bir yorum yaz:
-
No.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeritli

Bir yorum yaz:
-
Arabasına göre değişir bence şerit olayı mesela kekutun DEV şeritsiz ve çok iyiydi ayrıca Özcanın Ers61 oda şeritli ve çok iyi
Bir yorum yaz:
-
Ailemize yeni katılanlarında fikirlerini almak isteriz.[emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Arabayı birdaki gördüğünde şeritli görebilirsin [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
YapmaaaaaaaAslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR58 viper şerit ölçülerini bilen var mı çünkü bende şeritten yanaym [emoji23] ama arabam şeritsiz[emoji16]
Bir yorum yaz:
-
Ozan ölçsün senin içinAslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR58 viper şerit ölçülerini bilen var mı çünkü bende şeritten yanaym [emoji23] ama arabam şeritsiz[emoji16]
Bir yorum yaz:
-
R58 viper şerit ölçülerini bilen var mı çünkü bende şeritten yanaym [emoji23] ama arabam şeritsiz[emoji16]
Bir yorum yaz:
-
Bu konu sürekli irdelenmeli,bi şekilde öne geçmemiz lazım.[emoji48][emoji48][emoji48]
Bir yorum yaz:
-
Cook tatliii olluur [emoji76]Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de nedense bu aralar açık kahve, taba tonlarda şerit yaptırsam mı diyorum... Kararsızım çok...
Bir yorum yaz:
-
Ben de nedense bu aralar açık kahve, taba tonlarda şerit yaptırsam mı diyorum... Kararsızım çok...
Bir yorum yaz:
-
evet benim gibi keltos keltos dolasiyorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterama ne guzel oldu abi AC CM seritsiz
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: