Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINIde serit olmali mi, olmamali mi?
Çöküş
X
-
Bak adam resmen seritleri sokturttu bana simdi de korkumdan yaptiramiyorum
Bir yorum yaz:
-
hahahaha olay seritli miniden sogutmak kankaAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞerit rengi yazmıyor diye biliyorum. Ujb siyah/kırmızı yazıyodu şeritleri siyahtı gerçi ama . Hk'da da beyaz/kırmızı yazıyodu. Bence şerit ekstra renk olarak geçmiyo. Bu arada Doğa yaptığın kombinasyonu kafamda canlandırdımda mini'den soğudum. [emoji23]
34 UJB 72 / r56 Chili Red JCW
06 MIN 60 / r56 Eclipse Grey JCW
Bir yorum yaz:
-
Şerit rengi yazmıyor diye biliyorum. Ujb siyah/kırmızı yazıyodu şeritleri siyahtı gerçi ama . Hk'da da beyaz/kırmızı yazıyodu. Bence şerit ekstra renk olarak geçmiyo. Bu arada Doğa yaptığın kombinasyonu kafamda canlandırdımda mini'den soğudum. [emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfabrikadan cikarken yazip yazmadiklarina emin degilim.. ancak tavan rengi farkli olanlar yaziyor.. seridi de muhtemelen sadece renk olarak yaziyorlardir. ornegin siyah arac kirmizi tavan mavi serit (garip bi kombinasyon oldu
) varsa arabada ruhsatta arac rengi siyah kirmizi mavi yaziyor
Bir yorum yaz:
-
fabrikadan cikarken yazip yazmadiklarina emin degilim.. ancak tavan rengi farkli olanlar yaziyor.. seridi de muhtemelen sadece renk olarak yaziyorlardir. ornegin siyah arac kirmizi tavan mavi serit (garip bi kombinasyon oldu
) varsa arabada ruhsatta arac rengi siyah kirmizi mavi yaziyor
Bir yorum yaz:
-
fabrikadan şeritli çıkanların ruhsatlarında şerit yazıyor mu ? Yoksa şerit ne renkse o renk mi yazıyor ? Yani siyah araç kırmızı şerit varsa siyha-kırmızı gibi ?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösternormal sartlarda (yanilmiyosam) 15 cm'den buyuk her stickerin ruhsata isli olmasi gerekiyor.. ama polise kalmis tabi buna takilip takilmamak
Bir yorum yaz:
-
normal sartlarda (yanilmiyosam) 15 cm'den buyuk her stickerin ruhsata isli olmasi gerekiyor.. ama polise kalmis tabi buna takilip takilmamak
Bir yorum yaz:
-
Bende jcw komple setini düşünüyorum , bunu yaptırırsak ruhsata işletmemiz gerekecek mi ?

Bir yorum yaz:
-
MINIde serit olmali mi, olmamali mi?
Çok geç, siparişi verdim bile [emoji3][emoji3][emoji3]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMustang abi nolur bari cm e yaptirma serit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Mustang abi nolur bari cm e yaptirma serit
Bir yorum yaz:
-
Kesinlikle yaptır kardeşimAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yaptırcam sanırım şerit.
Bir yorum yaz:
-
Olur olur iyi olurAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayır abi yaa,bozma güzelim arabayı.[emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Hahaha teşekkür ediyorumAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNormalde şerit olayına karşıyım ama istisnalar var senin araba şeritli de güzel şeritsiz de
Bir yorum yaz:
-
Hahahahaha sorma kanka ya,herkeste bi şerit sevdası başladı.Dönemsel galiba.[emoji23][emoji23][emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi herkes seritci oldu ya bi gece cikip butun minilerin seritlerini sokucem galba hahaha
Bir yorum yaz:
-
abi herkes seritci oldu ya bi gece cikip butun minilerin seritlerini sokucem galba hahaha
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: