Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Plaka cezami yedim taktim artk ama arabadan sogudum
Yeni yila girene kadar memur spec takiliim bari
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Ya neyin çevirmesi derli toplu gittikten sonra çok her saat yoklar, alkolü fazla kaçırmayın yeter. Minibüs yolu ordan çevre yolu avrupaya dönecekler için güzel çözüm.
Benim adimida bir kagida yazip masanin bir kosesine ilistiriverin artik.
Baran'in da yanina oturacak adami iyi secin, hikayeler konusunda altta kalmasin... :-)
Benim adimida bir kagida yazip masanin bir kosesine ilistiriverin artik.
Baran'in da yanina oturacak adami iyi secin, hikayeler konusunda altta kalmasin... :-)
WishJakartayavardiman
wish ben seni metrelik kebabin en basina tagleyecegim
gelmeyi düşünenler için rota nerden geliniyorsa gelinsin e5 ten sapılmasın sol serıt kullanılsın göze batılmasın sahile idealtepe sapağından inilsin o düzergahı hergun kullanan bırı olarak sıkıntısız tek yol...
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Gecemizin surpriz konuklari: Aren-Can-Emre-Kivilcim gelmeyen arkadaslarin yerini doldurdu. Bize katildiginiz icin tesekkur ederiz gergin gencler!!!
Hepinize tesekkur ederiim arkadaslar sohbetin muhabbetin tavan yaptigi eglenceli bir kebabci cikarmasi yapmis olduk umarim herkes memnun kalmistir.. gelemeyenlerin kacirdiklarini can soylemis zaten tekrarlamaya gerek yok
bir dahaki sefere cts aksamina organize olacagiz yogun istek uzerine avrupa yakasinda olacak
fotografimizi yarin scanleyip yukleyecegim
ps. wishmani metrelik kebabin tam ortasindaki domatese tagleyebilir miyiz acaba :P
Yorum Yap