düzgün saydıysam 8. mi ne olmuşum ben saymıyom bunu yarışı bi daha ki go kart buluşmasında iyi araba almadan başlmam yarışa
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbelli bir ücret karşılığı videonun sesli halini elden teslim ederim saygılar:P
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh bu kadınlar paradan baska seyler de var hayatta :P
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet mesela videonun sesli halini isteyenler aralarında bana para toplayıp bir mini alabilirler modele yıla takılmam
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSole Baranx'i alip uzaklara gotursem, sende 1 hafta 10 gun kafayi dinlesen? Bole bir teklife sesli videoya sahip olabilir miyim?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh bu kadınlar paradan baska seyler de var hayatta :P
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet mesela videonun sesli halini isteyenler aralarında bana para toplayıp bir mini alabilirler modele yıla takılmam
Yorum Yap
-
Berna
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaman ben go pro ıle bı countryman aldırabılırım heralde
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar bu zeytinburnundaki pistin telefonunu bilen varmı? ben bi organizasyon yapıcam arkadaşlarla.Bide bize uyguladıkları tarifeyi herkese uyguluyorlar mı acaba?
Yorum Yap
Yorum Yap