Abi bu noların hepsı yalnş gökan giderse oraya ergün abi var ben no yazıym olmazsa benle görüştürsün yada görüsebilirde ben olmazsa gelince gözükürüm nasl yapalm :?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstershemsy , Verdgin tlf numaraları acılmıyo yalnş herhalde tlf numarasını ben bulamadm bulan olursa yazarsa iyi olur
Yorum Yap
-
Burak
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradmin abiler bi tel verse geldik mi arasak bide şimdi nerede toplanıyoruz marmara forumun otoparkındamı yoksa go pistin otoparkında mı,,, lütfen admin abiler üyecanları koordine edelim =O)
ya hadi kopun gelin anadolu yakasina sahildeki kebapci abimizde karnimizi doyuralim sohbet edelim yasiniz kemale erdi artik oturun oturdugunuz yerde :P
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar daha erken saatlerde civarlara gelecek birileri varsa onlarla bulusabiliriz. Ben 20:00 civarı oralarda olacağım.
Ayrıca filmli egzozlu aracları olanlar sahilyolu ve veliefendi yolu üzerinden piste dogru gelmesinler, aksam saatlerinde cevirme oluyor. Mümkünse E-5 üzerinden gelin.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
ONRCN
-
Berna
Yeşilköydeyiz bizde şimdi Baran'a bi tavla dersi verip geleceğiz:P fotoğraf makinası olan var mı yoksa eve uğrayıp alayım mı?
Yorum Yap
-
ben gelemicem, benim yerime Gokhan Admin go-kart kulllansin.
P.S: Bende film de var, ekost da var, cok stress yapiyo Istanbul...
P.S 2: Hem ayricana -bilen bilir- ben go kart kullandigimda motoru bozuyom, bujiyi yerinden firlatiyom. Onurcan ile ayni kiloda olsak bilmem artik ne kadar esamesi kalir.... (Zorbey de beni yaslilar katagorisine koymustu hala hatirlar ve gulerim)
Iyi eglenceler.
Son P.S: Ben KTV'den yeni eldim, Kore bayiimin teknisyenini halvete soktum, kos kos odama bira-internet eglencesine dondum... Var mi bolesi...?
Wishhalidumanman (Senden daha guzel)
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeşilköydeyiz bizde şimdi Baran'a bi tavla dersi verip geleceğiz:P fotoğraf makinası olan var mı yoksa eve uğrayıp alayım mı?
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaydaaaa bak simdi en kotu yerden vurdun! tavla turnuvasi yapaliimmmmm bi de o zaman
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap