Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

kısa süre kalabildim köfteleri kaçırdık emegi geçen herkeze teşekkür ederim

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      [ATTACH]367[/ATTACH]
      [ATTACH]368[/ATTACH]
      [ATTACH]369[/ATTACH]
      [ATTACH]370[/ATTACH]
      Benden bir kac kare

Hepinize tek tek geldiginiz icin cok tesekkur ederim Clubumuzun farkini ortaya koydunuz MINI sahiplerinin ne kadar farkli oldugu bir kez daha ortaya cikti bir sonraki organizasyon genel istek uzerine go kart olacak , en yakin zamanda organize edecegiz.

Sent from Cobanogullari mobile system )
      Arenimocumun kofte ekmek yiyisini fotograflayamamak buyuk kayip olmus!

Sent from MINI Connected
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aren'in arabaya yapılan olay iyiydi bu arada baya

Yorum Yap

Onun videosu tam fenomen oldu
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            ahahaha gokhan baskann gittinde ruhunu yanimizda biraktin heralde

semsettin beyjim ne demek ne demekte ben her gelisimde bende kendimi kaybediyoorum

katilan tum 'dostlara' tesekkur ederim!
            Ayrica bizi harikulade agirlayan maslak meguiar's 'a binlerce kez tesekkurler! hersey guzeldi!

katilmayanlara gelelimm size bisey demiyorum abijim siz gelmeseniz bile o MINI'ler gelejek arkadash! niee engelliooosunuz sosyallesmelerini! Aaaaaa!
            bii islik calsam gio bile gelirdi! Hiiiik!

saka bi yana "yoklugunu" hissettigim dostlarda vardi!

neyse yaa duygusala baglamayayim... ben burayi boylece birakir izmir eventine kendimi hazirlarim heeuehueheu

Sent from my iPad using Tapatalk HD
            org. ne kadar kalıtelı oldugu heryerınden bellı oluyodu baskan sonuna kadar kalamasamda bu yorumu yaptıracak enerjı vardı orda
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

videoyu aksam bitirip siteye ekliycem Keremin sorusu zaten gercekten kopartıyor insanı
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Öncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
                Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
                Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
                Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
                Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
                Mini organizasyonları genel olarak keyifli oluyor sonuçta minisini satan bir gün yine alıyor bu yüzden herkes birbirini çok eskilerden tanıyor bundan sonra oğlanı her buluşmaya getir maşallahı var o nasıl sevimli bişeydir ya tasması salık ortalarda dolandı senin bende baya iddalı bir resimde var yüklüyorum birazdan
                Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Arenimocumun kofte ekmek yiyisini fotograflayamamak buyuk kayip olmus!

Sent from MINI Connected
                Ya arkadaş bu nedir ya herkes benim kofteme taktı 4 tane yedim tane diyorum bak ekmek arası değil tavuk hiç yemedim ayıptır ya lokmalarımı saydınız

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Aren'in arabaya yapılan olay iyiydi bu arada baya
                  kanka siz gittikten sonra benim yedek kaputu taktık goz boyama şekliydi o hahahaha şaka bi yana kaput efsane çıktı meguiar's ekibi ve Özellikle göksel bu işte çok pro lar
                  Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Onun videosu tam fenomen oldu
                  onun videosunu bende çok merak ediyorum kekutum

Yorum Yap

Yorum Yap

EMG Maşallah ALLAH Nazarlardan Korusun Çok ta Yakışıklı Olmuş cilasını yiyince
                      2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Mini organizasyonları genel olarak keyifli oluyor sonuçta minisini satan bir gün yine alıyor bu yüzden herkes birbirini çok eskilerden tanıyor bundan sonra oğlanı her buluşmaya getir maşallahı var o nasıl sevimli bişeydir ya tasması salık ortalarda dolandı senin bende baya iddalı bir resimde var yüklüyorum birazdan

Ya arkadaş bu nedir ya herkes benim kofteme taktı 4 tane yedim tane diyorum bak ekmek arası değil tavuk hiç yemedim ayıptır ya lokmalarımı saydınız
                        Yaaa Aren birakk kuytuda kosede yiyordun kofteleri goturuyordun bare bizi yeme,bizi
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          EMG Maşallah ALLAH Nazarlardan Korusun Çok ta Yakışıklı Olmuş cilasını yiyince
                          Çok sağol abi haftaya ctesi meguiarsa bırakıyorum 10 gün yokum çine gidicem bakalım çıkınca nasıl olucak :

Yorum Yap

Ben Düsünemiyorum Walla Yanar Yanar PALASKA ...
                            2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Çocukluk arkadaşımın annesi rahatsızlandığım için Bolu'daydım, gelemedim kusura bakmayın, eşimden çok keyifli bir buluşma olduğunu öğrendim
                              Bir sonrakini kesin atlamam bir aksilik çıkmazsa, herkese selamlar...
                              Baran efendi Baran Efendi! bi sonraki izmir izmir izmir! bilmem mesaji iletebildim mi ?!?!?!?
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Öncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
                                Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
                                Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
                                Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
                                Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
                                bizde onu cok sevdik! Cok cana yakin ve icten! (berna ve kendi adima konusayim)
                                Aşil'e gelince bi dahaki sefer seckin'in JCW'yi degil Alen'in countryman'i secsin wc ihtiyaci icin cok temizken soyle jcw liplere dogru :P ehueheuheueheu
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X