Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
çok güzel fotoğraflar. mükemmel zaman geçirdik ama keşke mini 'mide getirebilseydim
[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Ben de İstanbul dışında olduğum için maalesef katılamadım, harika bir organizasyon olmuş belli Fazlasıyla katılım olması da çok güzel, bir daha ki organizasyona katılacağım inşallah
Hepinize tek tek geldiginiz icin cok tesekkur ederim Clubumuzun farkini ortaya koydunuz MINI sahiplerinin ne kadar farkli oldugu bir kez daha ortaya cikti bir sonraki organizasyon genel istek uzerine go kart olacak , en yakin zamanda organize edecegiz.
başta maslak meguiars olmak üzere buluşmayı düzenleyen emeği geçen herkese çok teşekkürler güzel bir gündü
gamze ye de ayrı teşekkür lazım o kadar insanın karnını doyurdu
leventcim size de çok geçmiş olsun, Allah babaya acil şifa versin inşallah..
Öncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
Yorum Yap