kısa süre kalabildim köfteleri kaçırdık emegi geçen herkeze teşekkür ederim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]367[/ATTACH]
[ATTACH]368[/ATTACH]
[ATTACH]369[/ATTACH]
[ATTACH]370[/ATTACH]
Benden bir kac kare
Hepinize tek tek geldiginiz icin cok tesekkur ederim Clubumuzun farkini ortaya koydunuz MINI sahiplerinin ne kadar farkli oldugu bir kez daha ortaya cikti bir sonraki organizasyon genel istek uzerine go kart olacak , en yakin zamanda organize edecegiz.
Sent from Cobanogullari mobile system )
Sent from MINI Connectedsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Onun videosu tam fenomen oldu1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahaha gokhan baskann gittinde ruhunu yanimizda biraktin heralde
semsettin beyjim ne demek ne demekte ben her gelisimde bende kendimi kaybediyoorum
katilan tum 'dostlara' tesekkur ederim!
Ayrica bizi harikulade agirlayan maslak meguiar's 'a binlerce kez tesekkurler! hersey guzeldi!
katilmayanlara gelelimm size bisey demiyorum abijim siz gelmeseniz bile o MINI'ler gelejek arkadash! niee engelliooosunuz sosyallesmelerini! Aaaaaa!
bii islik calsam gio bile gelirdi! Hiiiik!
saka bi yana "yoklugunu" hissettigim dostlarda vardi!
neyse yaa duygusala baglamayayim... ben burayi boylece birakir izmir eventine kendimi hazirlarim heeuehueheu
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArenimocumun kofte ekmek yiyisini fotograflayamamak buyuk kayip olmus!
Sent from MINI Connected
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren'in arabaya yapılan olay iyiydi bu arada baya
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnun videosu tam fenomen oldu
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini organizasyonları genel olarak keyifli oluyor sonuçta minisini satan bir gün yine alıyor bu yüzden herkes birbirini çok eskilerden tanıyor bundan sonra oğlanı her buluşmaya getir maşallahı var o nasıl sevimli bişeydir ya tasması salık ortalarda dolandı senin bende baya iddalı bir resimde var yüklüyorum birazdan
Ya arkadaş bu nedir ya herkes benim kofteme taktı 4 tane yedim tane diyorum bak ekmek arası değil tavuk hiç yemedim ayıptır ya lokmalarımı saydınızsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEMG Maşallah ALLAH Nazarlardan Korusun Çok ta Yakışıklı Olmuş cilasını yiyince
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇocukluk arkadaşımın annesi rahatsızlandığım için Bolu'daydım, gelemedim kusura bakmayın, eşimden çok keyifli bir buluşma olduğunu öğrendim
Bir sonrakini kesin atlamam bir aksilik çıkmazsa, herkese selamlar...sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
Aşil'e gelince bi dahaki sefer seckin'in JCW'yi degil Alen'in countryman'i secsin wc ihtiyaci icin cok temizken soyle jcw liplere dogru :P ehueheuheueheusigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap