Aslı Levent tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal
Çöküş
X
-
Ozanbalta
-
Burak
Levent kardeşim geçmiş olsun. bende iş sebebiyle katılamadım. Bir dahaki buluşmaya inşallah
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
7 Ekim 2012 - Maslak Meguiars
Emegi gecen herkese tesekkurler. Cok guzel bir bulusma olmus. Yuksek katilim olmasi harika. Mangalin fotolarini goremedim? Ac oldugum icin su an gormemeyi de tercih edebilirim
Facebook grubumuzda egitimden bir kare gordum. Elinde fotograf olanlar lutfen paylassin
Sponsorlarimizdan Meguiars Maslak'in on ayak olup (ben katilamasam da) bizleri agirlamasindan dolayi ozel bir tesekkuru kendilerine borc bilirim. Emeklerine saglik..
Yorum Yap
-
***Levent çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin,,
- Buluşma gercekten çok keyifli idi, MASLAK MEGUIARS' a çok teşekkürler emeklerine sağlık. Allah onlara bi sürü müşteri versin hiç birisi kapısından ayrılmasın inşallah =O)
- Miniğimin acısı henüz çok taze iken o kadar güzel ve yakışıklı miniyi bi arada görmek bünyeme pek iyi gelmedi,,,
- Gerçek ten emeği gecen bu buluşmayı düşünen ve bu buluşmaya katılarak çok keyifli biz zaman geçmesini sağlayan herkese bir katılımcı olarak çok teşekkürler
- Son olarak ilk tşk aslında NDG ve arkadaşlarına,,, sanayide yolumu kaybetmişken hızır gibi karşıma çıktılar,, iyi ki de çıktılar yoksa dön babam dön meguiars ara =O) hepinize çok teşekkürler
Bende biraz resim var akşama doğru atarım foruma hepsini
Yorum Yap
-
Berna
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster- Son olarak ilk tşk aslında NDG ve arkadaşlarına,,, sanayide yolumu kaybetmişken hızır gibi karşıma çıktılar,, iyi ki de çıktılar yoksa dön babam dön meguiars ara =O) hepinize çok teşekkürler
bende buradan erdem'e çok teşekkür etmek istiyorum,bizi sanayiden çıkarttığı için
Yorum Yap
-
brnx2
Çocukluk arkadaşımın annesi rahatsızlandığım için Bolu'daydım, gelemedim kusura bakmayın, eşimden çok keyifli bir buluşma olduğunu öğrendim
Bir sonrakini kesin atlamam bir aksilik çıkmazsa, herkese selamlar...
Yorum Yap
Yorum Yap