Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hepinize tek tek tesekkur ederim. Eve cikarttik bile. Durumu gayet iyi. 1 hafta dinlenecek. Bulusmada cok guzeldi. Herkese tesekkurler
    Sevindim iyi olmasına, tekrar gecmiş olsun dostum.

Yorum Yap

Geçmiş olsun levent. Organizasyon için de emeği geçen herkese teşekkürler. Yarın sabahtan resimleri yollayacağım kısmetse.

Yorum Yap

Gecmis olsun Levent.

Murat

Yorum Yap

Levent kardeşim geçmiş olsun. bende iş sebebiyle katılamadım. Bir dahaki buluşmaya inşallah

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Geçmiş olsun Levent. Bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.
            sigpic

Yorum Yap

Levent büyük geçmiş olsun birşey olmaması sevindirici ,

Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese teiekkürler çok güzel bir gündü, resim video vs. bekliyoruz arkadaşlar

Yorum Yap

7 Ekim 2012 - Maslak Meguiars

Emegi gecen herkese tesekkurler. Cok guzel bir bulusma olmus. Yuksek katilim olmasi harika. Mangalin fotolarini goremedim? Ac oldugum icin su an gormemeyi de tercih edebilirim

Facebook grubumuzda egitimden bir kare gordum. Elinde fotograf olanlar lutfen paylassin

Sponsorlarimizdan Meguiars Maslak'in on ayak olup (ben katilamasam da) bizleri agirlamasindan dolayi ozel bir tesekkuru kendilerine borc bilirim. Emeklerine saglik..
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Leventcim buyuk gecmis olsun. Cok uzuldum. Biraz uzaktayim ama elimden birsey gelirse lutfen haber ver.. Selamlar..
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

***Levent çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin,,

- Buluşma gercekten çok keyifli idi, MASLAK MEGUIARS' a çok teşekkürler emeklerine sağlık. Allah onlara bi sürü müşteri versin hiç birisi kapısından ayrılmasın inşallah =O)

- Miniğimin acısı henüz çok taze iken o kadar güzel ve yakışıklı miniyi bi arada görmek bünyeme pek iyi gelmedi,,,

- Gerçek ten emeği gecen bu buluşmayı düşünen ve bu buluşmaya katılarak çok keyifli biz zaman geçmesini sağlayan herkese bir katılımcı olarak çok teşekkürler

- Son olarak ilk tşk aslında NDG ve arkadaşlarına,,, sanayide yolumu kaybetmişken hızır gibi karşıma çıktılar,, iyi ki de çıktılar yoksa dön babam dön meguiars ara =O) hepinize çok teşekkürler

Bende biraz resim var akşama doğru atarım foruma hepsini

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      - Son olarak ilk tşk aslında NDG ve arkadaşlarına,,, sanayide yolumu kaybetmişken hızır gibi karşıma çıktılar,, iyi ki de çıktılar yoksa dön babam dön meguiars ara =O) hepinize çok teşekkürler
                      bakma bizimde çok biliyormuş gibi durduğumuza,bizi de kurtaran başkaları oldu:P
                      bende buradan erdem'e çok teşekkür etmek istiyorum,bizi sanayiden çıkarttığı için

Yorum Yap

sigpic

Yorum Yap

sigpic

Yorum Yap

sigpic

Yorum Yap

Arkadaşlar benim araçta budur. Buradan aracımı da tanıtmış olup aradan çıkarıyorum
                              sigpic

Yorum Yap

Çocukluk arkadaşımın annesi rahatsızlandığım için Bolu'daydım, gelemedim kusura bakmayın, eşimden çok keyifli bir buluşma olduğunu öğrendim
                                Bir sonrakini kesin atlamam bir aksilik çıkmazsa, herkese selamlar...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X