Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
Çöküş
X
-
Organizasyonumuzda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim çok keyifli sıcak samimi bir gün oldu devamınında geleceğinden dahada iyilerini hedeflediğimizden eminim güzel bir aile olduğumuzu tekrardan görmek aramıza yeni katılan dostlarla tanışmak keyif vericiydi . Bir sonraki buluşmamızda tekrardan katılımlarımızı bekliyoruz. Teşekkürler. MCTR Ailesi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha Selim sen de supersin tanistigima cok memnun oldum ben gitmeden insallah tekrar goruselim
Gosruselim ! Ben kadikoy tarafindayim gel bi aksam kozyatagina kahve icelim. Arabayi gorursub starbucksin onunde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen Alencim.
Gosruselim ! Ben kadikoy tarafindayim gel bi aksam kozyatagina kahve icelim. Arabayi gorursub starbucksin onunde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Evettt grubun Muhtarı ve En sadık Üyesi olarak sizlere sundan emin olabilirsiniz diyebilirim
İnanılmaz güzel bir gezi oldu
Konvoy çok iyiydi sıkıntı çıkmadı organizasyon Ve mekan güzeldi
Bütün ekibe ve gelenlere yeni arkadaşlara eski arkadaşlara herkese çok teşekkür ederim sıkıntısız Ve problemsiz bir organizasyon oldu [emoji106][emoji106][emoji106]
Vikttooorrrrrr
Yorum Yap
Yorum Yap