Evettt grubun Muhtarı ve En sadık Üyesi olarak sizlere sundan emin olabilirsiniz diyebilirim
İnanılmaz güzel bir gezi oldu
Konvoy çok iyiydi sıkıntı çıkmadı organizasyon Ve mekan güzeldi
Bütün ekibe ve gelenlere yeni arkadaşlara eski arkadaşlara herkese çok teşekkür ederim sıkıntısız Ve problemsiz bir organizasyon oldu [emoji106][emoji106][emoji106]
Vikttooorrrrrr
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
Çöküş
X
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen Alencim.
Gosruselim ! Ben kadikoy tarafindayim gel bi aksam kozyatagina kahve icelim. Arabayi gorursub starbucksin onunde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ayy çok özendik katılamadığımız için ,
Maneviyat ağır bastığı için 18 Mart Çanakkale zafer kutlamalarında idik , ama kalbimiz sizinleydi , çok güzel bir org.olmuş ellerinize sağlık, birdahakine inşallah
16 FG 999
Bir yorum yaz:
-
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz, çok güzel bir mekan seçilmiş şansımıza hava da güzeldi
Doa ve Musa abinin Co-op Drone çekimi çok iyiydi : ))
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha Selim sen de supersin tanistigima cok memnun oldum ben gitmeden insallah tekrar goruselim
Gosruselim ! Ben kadikoy tarafindayim gel bi aksam kozyatagina kahve icelim. Arabayi gorursub starbucksin onunde
Bir yorum yaz:
-
Organizasyonumuzda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim çok keyifli sıcak samimi bir gün oldu devamınında geleceğinden dahada iyilerini hedeflediğimizden eminim güzel bir aile olduğumuzu tekrardan görmek aramıza yeni katılan dostlarla tanışmak keyif vericiydi . Bir sonraki buluşmamızda tekrardan katılımlarımızı bekliyoruz. Teşekkürler. MCTR Ailesi
Bir yorum yaz:
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGazla yurur bu isleralen supersin [emoji13]
Bir yorum yaz:
-
Buluşmayı düzenleyen yeni Org. ekibimizin ellerine ve katılım gösteren tüm MCTR ailesinin ayaklarına sağlık.. Güzel kareler görünce, kaçırdığıma pişman oldum ancak son anda uyutmayan ve bakıcılık yapmamı gerektiren yeğenlerim sayesinde katılım gösteremedim
Umarım önümüzdeki buluşmalarda görüşürüz.
Herkese keyifli forumlar..
Bir yorum yaz:
-
Gazla yurur bu isleralen supersin [emoji13]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Rottenmeier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl altından kalkıcaz şimdi biz bunun[emoji6]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildikalkacaginizdan hic suphem yok
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBasta kalabalik katilimlarin ne kadar zevkli oldugunu yogun ilgilerini esirgemeyerek kanitlayan sevgili MINI ailemize ve ilk bulusmasini organize eden yeni Organizasyon grubumuza basarilarinin daim olmasini diler ve huzurunuzda tesekkur ederim, Yonetim olarak ne kadar dogru bir karar verdigimizi bize ispat ettiler ve gercekten 2017ye mukemmel bir organizasyon ile basladik, bundan sonra yapacaginiz organizasyonlarda basarilar diler herzaman destegimizin sizinle oldugunu bildirmek isterim.
Alen
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Basta kalabalik katilimlarin ne kadar zevkli oldugunu yogun ilgilerini esirgemeyerek kanitlayan sevgili MINI ailemize ve ilk bulusmasini organize eden yeni Organizasyon grubumuza basarilarinin daim olmasini diler ve huzurunuzda tesekkur ederim, Yonetim olarak ne kadar dogru bir karar verdigimizi bize ispat ettiler ve gercekten 2017ye mukemmel bir organizasyon ile basladik, bundan sonra yapacaginiz organizasyonlarda basarilar diler herzaman destegimizin sizinle oldugunu bildirmek isterim.
Alen
Bir yorum yaz:
-
son zamanlarin en keyifli bulusmasiydi sanirim, katilan herkese tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
Öncelikle katılım yapan tüm aile bireylerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Gerek organizasyonu düzenlemeye çalışırken, gerekse sizinle orada geçirdiğim vakitten çok çok fazla keyif aldım. Organizasyon kağıtta güzel duruyordu, acaba orada da güzel olur mu diye düşünüyordum lakin kağıttakiden kat ve kat daha güzel oldu. Gelen herkes çok içtendi. Tek tek teşekkür ederim. Ailemize yeni katılan üyelerimizle tek tek tanışmaya çalıştım, atladığım varsa affola. Zamanla herkes kaynaşacaktır. Katılımlar bol oldukça organizasyonlarda güzelleşiyor. İnşallah her şey gönlünüzce olmuştur. Yapımda emeği geçen tüm Organizasyon grubundaki arkadaşlarıma ve desteğini bizden eksik etmeyen Yönetim grubuna teşekkür ediyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese hem katılımı hem de katkıları için çok teşekkürler... tüm organizasyon ekibinin emeklerine sağlık; kısa sürede nefis iş çıkardılar...çok güzel bir organizasyondu...
uzak yakın demeyip Ankara'dan, Konya'dan, Sakarya'dan ve hatta Beylikdüzü'nden gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler....
Bu aile birlikte güzel, hepiniz çok güzelsiniz...
Hanım! sana da teşekkürler, eline sağlık güzel organizasyon olduŞuan yeni girdim Konya'ya yavaş sakin dinlenerek geze geze
Herkesin ellerine canlarına yüreklerine sağlık eğlenceli bol kahkahalı bir gün oldu
neşeniz ve kahkahalarınız eksik olmasın
Tekrar görüşmek dileğiyle
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: