Aslı Sertac tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
Çöküş
X
-
Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 in parasını transfer edemiyoruz iban geçersiz diyor kapandı mı acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 in parasını transfer edemiyoruz iban geçersiz diyor kapandı mı acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Banka Hesap Bilgileri;
Garanti Bankası
İmes Ticari Şubesi
Hesap No: 1616-6678074
İban: TR27 0006 2001 6160 0006 6780 74
Hesap Sahibi: Doğa Yurttaşsigpic
Yorum Yap
-
Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim +1 de yatırdı günceli
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok mu son dakika durun beni yazmayı unuttunuz BENDE GELİYORUM diyen
Yorum Yap
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim +1 vardo yazılmamış [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazılmıştır, yazılmıştır şimdi bir daha bak bakalım
Yorum Yap
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi benim araba 2 kişilik nasıl +2 gelebilirim [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlper 54 kişiyi listeye yazdım kafam karışmadı sen 2 dk da aklımı uçurdun ya Az önce Alper+1 yazıyordu zaten
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlper 54 kişiyi listeye yazdım kafam karışmadı sen 2 dk da aklımı uçurdun ya Az önce Alper+1 yazıyordu zaten
Yorum Yap
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha durun bunun konvoyu var ortalığı karıştırmaya geliyorum burdan başladım karıştırmaya [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlemsin Alper ya Konvoy kurallarına göz at da öyle gel sen
Yorum Yap
Yorum Yap