Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
Çöküş
X
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKural mural yok bambambam doktor şarkı söylicek bende ona eşlik etcem bana özelden bildirilen kurallar bunlr [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3310 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahahaha şarkı söylememiz engelleniyor ama ya. [emoji23][emoji23][emoji23] @kekuti
3310 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok istiyordum katılmayı ama maalesef gelemeyeceğim...sigpic
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelki ben +2 daha olabilirim ama cumartesi akşam belli olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Bu sabah itibariyle sakaryada cok güzel bir hava var yarında böyle olursa çok keyifli olur [emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiArıza ve masraf çıkarmayan MINI
Kimseye emanet verilmeyen MINI'dir
Çünkü MINI'nizi kullanmak isteyen kişiler
Kendi heveslerini sizin aracınızda gidermeye çalışacaktır...
Yorum Yap
-
Aslı insomnia tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar çok geç kalmadıysam beni de yazabilir misiniz +2 olarak
Yorum Yap
-
Aslı insomnia tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar çok geç kalmadıysam beni de yazabilir misiniz +2 olaraksigpic
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEkleriz kahvaltı bitip geri dönüş yolunda geç kalmış oluruz sadece
Teşekkürler Onur16 BJK 78
Lounge Redwood Red Interior Cooper S
Yorum Yap
Yorum Yap