Aslı egulme tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
Çöküş
X
-
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı egulme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZello dan haberlesilecek peki grup adı nedir ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3310 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence 1 saat sürmez [emoji3][emoji3][emoji3]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
:ddoayen!
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster11 -MINI Club TURKIYE adi altinda organize ettigimiz/edeceğimiz bulusmalarimizin tumunde,bulusmanin baslamasindan sonuna kadar,ozelliklede konvoy halinde onlu arkali ilerlerken,konvoyu bozacak ve kendimizde dahil olmak uzere etrafimizdaki insanlarin hayatlarini tehlikeye atacak hicbir hareketde kesinlikle bulunmamak durumundayiz.. Forum uyeleri olaraktan herbirimizin,konvoy kulturunun bilincinde,toplu hareket edebilmeyi bilen,akli basinda olgun insanlar olmamiz sebebiyle,bu kuralin hic bir bulusmamizda hic bir uyemiz tarafindan ihlal edilmeyecegini umuyorum.. Lutfen konvoy sirasinda uyarilmanizi gerektirecek durumlarda bulunmayin.. Unutmayalimki tum bulusmalar suresince,hepimiz o sakin ortami korumakla yukumluyuz..
:d
3310 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster11 -MINI Club TURKIYE adi altinda organize ettigimiz/edeceğimiz bulusmalarimizin tumunde,bulusmanin baslamasindan sonuna kadar,ozelliklede konvoy halinde onlu arkali ilerlerken,konvoyu bozacak ve kendimizde dahil olmak uzere etrafimizdaki insanlarin hayatlarini tehlikeye atacak hicbir hareketde kesinlikle bulunmamak durumundayiz.. Forum uyeleri olaraktan herbirimizin,konvoy kulturunun bilincinde,toplu hareket edebilmeyi bilen,akli basinda olgun insanlar olmamiz sebebiyle,bu kuralin hic bir bulusmamizda hic bir uyemiz tarafindan ihlal edilmeyecegini umuyorum.. Lutfen konvoy sirasinda uyarilmanizi gerektirecek durumlarda bulunmayin.. Unutmayalimki tum bulusmalar suresince,hepimiz o sakin ortami korumakla yukumluyuz..
Hız olarak değil km olarak
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı SERCAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSağsalim gelinde ben beklerim [emoji23][emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
arkadaslar zelloda konvoyun kanalini actim.
kanal adi: MCTR SAPANCA KONVOYU
kanal sifresi: mctrsapanca
zello uygulamasi telefonunda olmayanlar lutfen indirsin. konvoy boyunca bu kanaldan haberleserek ilerleyecegizdoayen!
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaslar zelloda konvoyun kanalini actim.
kanal adi: MCTR SAPANCA KONVOYU
kanal sifresi: mctrsapanca
zello uygulamasi telefonunda olmayanlar lutfen indirsin. konvoy boyunca bu kanaldan haberleserek ilerleyecegiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen cumartesi gece istanbulda olmayı planlıyorum konvoya katılmak istiyorum Birde yarın ödeme işlemi gerçekleşecek
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
3310 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBekliyoruz Konya'nın fast minicisi.☺☺
3310 ile gönderildi
R55 Clubman S
NEA 42 EMN 92
Yorum Yap
-
Ben de katılmak istiyorum ancak 1 gün öncesinde farklı bi şehirde olacağım için bu seferlik aracımı getiremiyorum :/ Oradan uçak ya da otobüsle İstanbul'a geçip kabul ederseniz yalnız gelen katılımcılardan birine eşlik edebilirim. Konvoyda da bolca video - foto çekme görevini de üstlenebilirimsigpic
Yorum Yap
Yorum Yap