Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
henuz kanali acmadim, yarin acarim muhtemelen
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
11 -MINI Club TURKIYE adi altinda organize ettigimiz/edeceğimiz bulusmalarimizin tumunde,bulusmanin baslamasindan sonuna kadar,ozelliklede konvoy halinde onlu arkali ilerlerken,konvoyu bozacak ve kendimizde dahil olmak uzere etrafimizdaki insanlarin hayatlarini tehlikeye atacak hicbir hareketde kesinlikle bulunmamak durumundayiz.. Forum uyeleri olaraktan herbirimizin,konvoy kulturunun bilincinde,toplu hareket edebilmeyi bilen,akli basinda olgun insanlar olmamiz sebebiyle,bu kuralin hic bir bulusmamizda hic bir uyemiz tarafindan ihlal edilmeyecegini umuyorum.. Lutfen konvoy sirasinda uyarilmanizi gerektirecek durumlarda bulunmayin.. Unutmayalimki tum bulusmalar suresince,hepimiz o sakin ortami korumakla yukumluyuz..
:d
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
11 -MINI Club TURKIYE adi altinda organize ettigimiz/edeceğimiz bulusmalarimizin tumunde,bulusmanin baslamasindan sonuna kadar,ozelliklede konvoy halinde onlu arkali ilerlerken,konvoyu bozacak ve kendimizde dahil olmak uzere etrafimizdaki insanlarin hayatlarini tehlikeye atacak hicbir hareketde kesinlikle bulunmamak durumundayiz.. Forum uyeleri olaraktan herbirimizin,konvoy kulturunun bilincinde,toplu hareket edebilmeyi bilen,akli basinda olgun insanlar olmamiz sebebiyle,bu kuralin hic bir bulusmamizda hic bir uyemiz tarafindan ihlal edilmeyecegini umuyorum.. Lutfen konvoy sirasinda uyarilmanizi gerektirecek durumlarda bulunmayin.. Unutmayalimki tum bulusmalar suresince,hepimiz o sakin ortami korumakla yukumluyuz..
:d
Hahahha, bana da mı lölö....
Hız olarak değil km olarak
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arıza ve masraf çıkarmayan MINI Kimseye emanet verilmeyen MINI'dir Çünkü MINI'nizi kullanmak isteyen kişiler Kendi heveslerini sizin aracınızda gidermeye çalışacaktır...
kanal adi: MCTR SAPANCA KONVOYU
kanal sifresi: mctrsapanca
zello uygulamasi telefonunda olmayanlar lutfen indirsin. konvoy boyunca bu kanaldan haberleserek ilerleyecegiz
doayen!
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bekliyoruz Konya'nın fast minicisi.☺☺
3310 ile gönderildi
Eyvallah abi hakkımda öyle bir söylenti var hakkaten stock hali mi diye soruyorlar geçebilmek için araç değiştirenler var Konya'ya mini nedir öğretiyorum
Ben de katılmak istiyorum ancak 1 gün öncesinde farklı bi şehirde olacağım için bu seferlik aracımı getiremiyorum :/ Oradan uçak ya da otobüsle İstanbul'a geçip kabul ederseniz yalnız gelen katılımcılardan birine eşlik edebilirim. Konvoyda da bolca video - foto çekme görevini de üstlenebilirim
Yorum Yap