Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bundan tam 1 sene önce 3.Yıl buluşması sizlerle tanışma fırsatı bulduğum ilk buluşmamdı.O kadar güzel şeyler yaşamışızki bu 1 senede ,bunu dünki 4.Yıl buluşmasında daha iyi anladım.Öyle güzel dostlar edinmişimki,öyle güzel insanlar tanımışımki ne mutlu MCTR'ye.Böyle güzel insanları bir araya getiren Mctr yönetimine sonsuz teşekkürler.Dünki organizasyonda emeği geçen tüm ekibede ayrıca teşekkürler.Gelen herkesin ayağına,yüreğine sağlık.
Ayrıca layık gördüğünüz plaket içinde teşekkürlerimi sunuyorum,onure oldum.
Emeği geçen herkesin eline sağlık çok güzel bir pazar günü geçirdik. İşim dolayısıyla mangala kalamadık ama bidahakine telafi ederim. Ayrıca etkinlik alanına gelirken çekilen gopro görüntülerini de özellikle bekliyorum
Yönetimin ve katılan tüm üyelerin ellerine ayaklarına sağlık. Keyifli , bol güneşli ve geniş katılımlı buluşma oldu. İnşallah daha kalabalık daha neşeli 5. 10. 14. Mctr buluşmalarına...
Herşeyiyle yine harika bir buluşma oldu, Bodrum'a gitmeden bronzlaşma fırsatı sunduğu için organizasyon ekibine özel teşekkür ediyoruz
Söylenecek söz çok, kelime az...Organizasyonun sorunsuz geçmesi için vargücü ile çalışan tüm organizasyon ekibine, yakın uzak gelen tüm aile bireylerimize kocaman teşekkürler...
Çok çalışıp seneye 1. Olacağım [emoji4]
Latife bir yana, çok nazik bir düşünceydi [emoji4]
Tabii kalıcı yeri oradı olmayacak ama Ofisime koyarım demiştim Alen Bey [emoji6]
İçimizi ısıtan [emoji12] güneşin altında keyifli ve bol katılımlı bir etkinlik oldu. Keşke biz de daha fazla kalabilseydik. Emeğinize elineze kolunuza sağlık.
Mükemmel bir pazar gunu geçirdik bol minili, kahkahalı, yanıklı, hediyeli, eglenceli ama tangörenin yeni minisinin ne içi ne kapısı kaldı üstüne cıkmadıgımız angellara feda ettin büyüksün [emoji119] furkanın minisiyle mini bir tur paha biçilmezdi[emoji594] tüm org ekibine tesekkurler dims, ndg ve beni bir numara yapan doa tesekkurler ama alen abim sen bana bi plaketi çok mu gördün en hızlı kadın minici olsam nolurdu ki hadi alen unuttu kekuti bi hatırlatsaydın be cnm 5. Yıla inşallah [emoji955][emoji471][emoji120]
Herşeyiyle yine harika bir buluşma oldu, Bodrum'a gitmeden bronzlaşma fırsatı sunduğu için organizasyon ekibine özel teşekkür ediyoruz
Söylenecek söz çok, kelime az...Organizasyonun sorunsuz geçmesi için vargücü ile çalışan tüm organizasyon ekibine, yakın uzak gelen tüm aile bireylerimize kocaman teşekkürler...
Çok çalışıp seneye 1. Olacağım [emoji4]
Latife bir yana, çok nazik bir düşünceydi [emoji4]
Tabii kalıcı yeri oradı olmayacak ama Ofisime koyarım demiştim Alen Bey [emoji6]
Bir yorum yaz: