Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Dun gelen lapis luxury F55 kimindii acabaaasi tanisamadiikk kendileriyle :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• mannerboy
    yanıtladı
    güzel olmuşa benziyor bi dahakine inş

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Bundan tam 1 sene önce 3.Yıl buluşması sizlerle tanışma fırsatı bulduğum ilk buluşmamdı.O kadar güzel şeyler yaşamışızki bu 1 senede ,bunu dünki 4.Yıl buluşmasında daha iyi anladım.Öyle güzel dostlar edinmişimki,öyle güzel insanlar tanımışımki ne mutlu MCTR'ye.Böyle güzel insanları bir araya getiren Mctr yönetimine sonsuz teşekkürler.Dünki organizasyonda emeği geçen tüm ekibede ayrıca teşekkürler.Gelen herkesin ayağına,yüreğine sağlık.

Ayrıca layık gördüğünüz plaket içinde teşekkürlerimi sunuyorum,onure oldum.

Hep birlikte nice daha MCTR'li senelere.

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bi ara aracı gördüm gelip inceleyecektim sonra gözden kayboldu
    Herşey aynı güne yığıldı çocuğa matematik çalıştırmak için ayrılmak zorunda kaldık hemen...

Bir yorum yaz:

• KGN34
    yanıtladı
    Emeği geçen herkesin eline sağlık çok güzel bir pazar günü geçirdik. İşim dolayısıyla mangala kalamadık ama bidahakine telafi ederim. Ayrıca etkinlik alanına gelirken çekilen gopro görüntülerini de özellikle bekliyorum

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Cok guzel bir gundu. Organizasyonda emegi gecen herkese ve katilan uyelere cok tesekkur ediyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Geç geldik, erken kaçtık tanışamadık... Oysa şu tente açma kapama mevzu da vardı konuşacağımız ))
    Bi ara aracı gördüm gelip inceleyecektim sonra gözden kayboldu

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Yönetimin ve katılan tüm üyelerin ellerine ayaklarına sağlık. Keyifli , bol güneşli ve geniş katılımlı buluşma oldu. İnşallah daha kalabalık daha neşeli 5. 10. 14. Mctr buluşmalarına...

34 UJB 72 / r56 Red JCW

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok güzel bir kutlama oldu arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Katılan, hazırlayan, planlayan herkesin eline emeğine sağlık
    Geç geldik, erken kaçtık tanışamadık... Oysa şu tente açma kapama mevzu da vardı konuşacağımız ))

Bir yorum yaz:

• Kahv6
    yanıtladı
    Tüm ekibin ellerine kollarına sağlık. Çok güzel bir
    organizasyon oldu. Herkese çok teşekkür ederiz.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Herşeyiyle yine harika bir buluşma oldu, Bodrum'a gitmeden bronzlaşma fırsatı sunduğu için organizasyon ekibine özel teşekkür ediyoruz
    Söylenecek söz çok, kelime az...Organizasyonun sorunsuz geçmesi için vargücü ile çalışan tüm organizasyon ekibine, yakın uzak gelen tüm aile bireylerimize kocaman teşekkürler...
    Çok çalışıp seneye 1. Olacağım [emoji4]
    Latife bir yana, çok nazik bir düşünceydi [emoji4]

Tabii kalıcı yeri oradı olmayacak ama Ofisime koyarım demiştim Alen Bey [emoji6]

Tesekkur ederim gurur duydum

Bir yorum yaz:

• ONE
    yanıtladı
    İçimizi ısıtan [emoji12] güneşin altında keyifli ve bol katılımlı bir etkinlik oldu. Keşke biz de daha fazla kalabilseydik. Emeğinize elineze kolunuza sağlık.

Bir yorum yaz:

• minisena
    yanıtladı
    Mükemmel bir pazar gunu geçirdik bol minili, kahkahalı, yanıklı, hediyeli, eglenceli ama tangörenin yeni minisinin ne içi ne kapısı kaldı üstüne cıkmadıgımız angellara feda ettin büyüksün [emoji119] furkanın minisiyle mini bir tur paha biçilmezdi[emoji594] tüm org ekibine tesekkurler dims, ndg ve beni bir numara yapan doa tesekkurler ama alen abim sen bana bi plaketi çok mu gördün en hızlı kadın minici olsam nolurdu ki hadi alen unuttu kekuti bi hatırlatsaydın be cnm 5. Yıla inşallah [emoji955][emoji471][emoji120]

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar

Herşeyiyle yine harika bir buluşma oldu, Bodrum'a gitmeden bronzlaşma fırsatı sunduğu için organizasyon ekibine özel teşekkür ediyoruz
    Söylenecek söz çok, kelime az...Organizasyonun sorunsuz geçmesi için vargücü ile çalışan tüm organizasyon ekibine, yakın uzak gelen tüm aile bireylerimize kocaman teşekkürler...
    Çok çalışıp seneye 1. Olacağım [emoji4]
    Latife bir yana, çok nazik bir düşünceydi [emoji4]

Tabii kalıcı yeri oradı olmayacak ama Ofisime koyarım demiştim Alen Bey [emoji6]

En son düzenleyen MUSTANG; 30-05-16, 08:51.

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Çok güzel bi organizasyondu bol gülümsemeli ve güneş yanıklı bi gündü, emeği geçenlere çok teşekkürler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X