Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Bugun inanilmaz keyifliydi gulduk eglendik ufak tefek aksakliklar oldu biraz geciktim, oysa ki Bursa ekibimizi biz orada karsilayacaktik onlar bizi karsiladi (gerci not normal mottomuza uydu ahahah )

Kalkiiippo teeee bursa'dan gelen MCTR Bursa ekibimize kocamaaaan tesekkurlerimi iletiyorum

Hafta ici Selcan'a instagramdan ulasmistim, ailecek geldilerr cok sevindim cok mutlu oldum, MINI sever ailelerin ailemize katilimlari her zaman beni cok sevindirir heyecanlandirir boyle cok guzelizz kocaman bir oluyoruz her gecen gun

Bu eventteki emeklerinden dolayi Ozgur'e Doa'ya ve dims'e cooook tesekkur ediyorum inanilmaz guzel bir lokasyonda tum gunu muazzam keyifli gecirdik

Kekuti'ye tesekkur etmiyorum, mangalin basina gecmedigi icin :P

Katilan herkesee tesekkurler, iyiki boyle guzel bir ailemiz var [emoji76][emoji76][emoji76][emoji76]

Bir sonraki eventtee gorusmek uzereee [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı slcnadgzl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Herşey için teşekkürler bizde erken ayrılmak zorunda kaldık çünkü kızım sıkıldı [emoji51] ama güzel bir buluşmaydı tekrar teşekkür ediyorum [emoji4][emoji1317]

Tanistigimiza coook memnuunn olduuummm, en kisa zamanda yeniden gorusmek uzere

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hem geç gelip hem de erken ayrılmak zorunda kaldığımız için çok üzgünüz. Çok güzel bir topluluksunuz... Tanışamadığımız herkesten özür dileriz. Bir dahaki buluşmada telafi ederiz artık

Efeeniiimmm iyiki geldiniz, coook mutlu oldum tanistigimiza

Topluluksunuz demeyelim cunku isik ailesi olarak sizlerde MCTR ailesi mensubusunuz [emoji56][emoji56][emoji56][emoji56][emoji56][emoji56]

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    IMG_2881.jpg
    IMG_2882.jpg
    IMG_2883.jpg
    IMG_2884.jpg
    IMG_2885.jpg
    IMG_2886.jpg
    IMG_2887.jpg
    IMG_2888.jpg
    IMG_2889.jpg
    IMG_2890.jpg

Bir yorum yaz:

• askinbatur
    yanıtladı
    Bugün o kadar güzel bir gündü ki herşey çok guzeldi. Aile ortamı desen kardeş desen hepsi vardı. Tabi gunesin o sıcaklığını saymazsak ) Bugunu hazırlayan kurgulayan insanları mutlu edecek şekilde ödül bile veren mctr yönetimini tbrk eder ve TSK ederim. Umarım her daim bu şekilde güzel bir gün olur. Herşey için tekrardan tesekkur ederim sevgili cana yakin dostlar (aile) ....

M.Kemal ATATÜRK
    İnstg™askin.batur
    R55 Clubman 2009
    ™34 FU 8144 ™

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Her şeyiyle çok güzeldi, hazırlayan herkese teşekkür ederim. 5. Yılda daha kalabalık, daha güzel bir buluşma olması dileğiyle

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Çok güzel bir kutlama oldu arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Katılan, hazırlayan, planlayan herkesin eline emeğine sağlık

Bir yorum yaz:

• slcnadgzl
    yanıtladı
    Herşey için teşekkürler bizde erken ayrılmak zorunda kaldık çünkü kızım sıkıldı [emoji51] ama güzel bir buluşmaydı tekrar teşekkür ediyorum [emoji4][emoji1317]

Bir yorum yaz:

• muratisik
    yanıtladı
    Hem geç gelip hem de erken ayrılmak zorunda kaldığımız için çok üzgünüz. Çok güzel bir topluluksunuz... Tanışamadığımız herkesten özür dileriz. Bir dahaki buluşmada telafi ederiz artık

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı

Gerçekten cok guzel samimi ve içten bir buluşma oldu cok eğlendik
    Cok kalabalıktı görmediğimiz tanisamadigimiz selamlasamadigimiz olduysa affola.Guzel bir aileyiz.Bugunku plaket,hediye vs cok ince bir davranıştı.Emegi gecen herkese tesekkurler.Bundan sonraki buluşmalarımız daha da guzel olacaktır eminim bu atmosfer devam edecektir
    En son düzenleyen MeOnYa; 30-05-16, 10:11.

Bir yorum yaz:

• MGChilal
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hilalcim eline emeğine sağlık cok guzel olmus fotoğraflar
    Sizler harikaydınız fotoğraflar sadece kanıtı Onurcum

Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Hilalcim eline emeğine sağlık cok guzel olmus fotoğraflar

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Super bulusma gercekten,aile ile alakali bi durumdan dolayi katilamadim istanbulda oldugum halde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• MGChilal
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• MGChilal
    yanıtladı

[IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com

En son düzenleyen MGChilal; 29-05-16, 22:16.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X