Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar
Çöküş
X
-
Tskler gelirken sakindiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYola durumu sakin olur zaten acele edeyim derken dikkat edin lutfen
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Yola durumu sakin olur zaten acele edeyim derken dikkat edin lutfenAslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdanadan yeni eve geldim Bahcesehire yetişmeye calisicam. Yoksa yolda yakalarim inslh
)
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Adanadan yeni eve geldim Bahcesehire yetişmeye calisicam. Yoksa yolda yakalarim inslhAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar saat 13 :00 sinan erdem \olimpiyat evi önü nden hareket edelim arkadaşlar.
)
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar saat 13 :00 sinan erdem \olimpiyat evi önü nden hareket edelim arkadaşlar.
Bir yorum yaz:
-
bir saate orda ol la kafa karıştutımaAslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa ben uzaktan geliyorum 13.24 olmaz mı buluşma saati acaba
tas atsan oraya ulaşır hahahah
Bir yorum yaz:
-
Hemen ekliyoruz.Aslı chery tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni de eklermisimiz.
Cok eglenceli gozukuyor.
Happiness is mini shaped.
Bir yorum yaz:
-
Beni de eklermisimiz.
Cok eglenceli gozukuyor.
Happiness is mini shaped.
Bir yorum yaz:
-
Harika bir buluşma olacağı kesin. Katılmayı çok isterdim ancak bu hafta Trabzonda olmam gerekiyor :/ Bolca foto ve video bekliyorum o yüzden
Şimdiden iyi eğlenceler herkese
Bir yorum yaz:
-
Beni de ekleyin efenim
tek geleceğim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Biz üç kişiyiz ben kızım ve eşim [emoji4]Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese merhaba,
Sayi bizim icin cok onemli. Gelemeyecek olanlar en kisa zamanda guncel durumlarini bildirirse cok seviniriz. Tesekkurler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bizim damgalar eksik NeDeGe [emoji23][emoji23][emoji23] onlari bir ayarlayalim [emoji23][emoji23]Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSayin isik beni bul
Benim MINI >>>> damgali esek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Tamamdir abim ters bisey olursa arasiriz zaten. Abi su cok soguk test ettik ama uzun surmedi. Guneslenmek icin hava musait ama deniz icin suan erken [emoji23]Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm kardesim numatam var konu icinde doa yazdi hatta bende yazim
05325208184
Ararsin duruma gore denise girdinmi kumburgazda sezonu acamadik daha yaa haftaya gitsemmi acaba
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: