Geçmiş olsun, Allah korumuş. Üzüldüm vallahi
06' R53 mcs 16 JCV 03
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar
Çöküş
X
-
Of Of Of bu çok kötü oldu
Çok büyük geçmiş olsun. Sende bir şey yoktur umarım.
Bir yorum yaz:
-
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Herkese merhaba, dun Sabah talihsiz bir olay geldi basima halic kopru cikisi Kaza yaptim onumdeki arac hiz limit kameralarin altindan gecerken Ani fren yapmasi sonucu kaza yapmama sebep oldu. Carpmamak icin saga hizli bir sekilde direksiyonu kirinca hakimiyeti kaybedip bariyerlere carptim. (Eminyet kemeri takil olmasina ragmen Arac airbag acmadi!.) Arac Suan borusanda borusanin soylemesine gore arac pert.

Bir yorum yaz:
-
Ahahahah aman abi getirme öyle şeyler gözünün önüneAslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir an gözümün önüne geldide kaza yapıyordum yeminle [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Kardeşim bende düşünemedim.Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi seni o halde düşünemiyorum...
Bir yorum yaz:
-
Beni silin bizim o gün düğün varmış
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bir an gözümün önüne geldide kaza yapıyordum yeminle [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahahaha abi 4 kişinin içinden niye sadece ben

Bir yorum yaz:
-
Ahahahahaha abi 4 kişinin içinden niye sadece benAslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCapaburro ve mayokini anammmmm
Bir yorum yaz:
-
Selam herkese
siz bu guzel organizasyonda eglenirken ben once Cezayir e sonra tunus a gitmis olacagim
uzulerek katilamayacagimi soylemek isterim.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: