Cok gecmis olsun allah korumus sizi.
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar
Çöküş
X
-
Ozaman ne mutlu hepimize Cok sukur birsey olmadiAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok geçmiş olsun çok benzer bir kaza benim de başıma gelmişti ve airbag açılmamıştı. Eğer sizde birşey yoksa ne mutlu hepimize
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Çok geçmiş olsun çok benzer bir kaza benim de başıma gelmişti ve airbag açılmamıştı. Eğer sizde birşey yoksa ne mutlu hepimize
Bir yorum yaz:
-
Herkese Tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin Cok saolun.
Bir yorum yaz:
-
Cok gecmis olsun sana birsey olmamis cok sukur
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tesekkur ediyorum.. Cok sukur bende herhangi birsey Yok fakat airbaglerin acilmamasi buyuk tehlike can guvenligi yok bu sebepten kesinlikle bu olayin ustunde duracagimAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle sana katılıyorum.Üstünde durulması gerek bu olayın.
Bir yorum yaz:
-
Kesinlikle sana katılıyorum.Üstünde durulması gerek bu olayın.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstercok gecmis olsun size birsey olmamasi sevindirici ancak airbag acmamasi konusunda borusana bastirmanizi tavsiye ederim teknik bir ekibin bakmasi gerektigine inaniyorum.
Bir yorum yaz:
-
Çok geçmiş olsun
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok geçmiş olsun. Aman cana gelmesinde.En son düzenleyen askinbatur; 27-05-16, 17:36.
Bir yorum yaz:
-
cok gecmis olsun size birsey olmamasi sevindirici ancak airbag acmamasi konusunda borusana bastirmanizi tavsiye ederim teknik bir ekibin bakmasi gerektigine inaniyorum.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: