Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar
Çöküş
X
-
geçmiş olsun mini sağlam araba olduğunu göstermiş 100 ün üzerinde hızda vurmayla tavan esnememiş tam köşeden darbe almış direkler sağlam kapılar sağlam
Bir yorum yaz:
-
Cok gecmis olsun 100 km ciddi bi hiz size bisey olmamasi sevindirici
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok şükür iyiyim çok saolunAslı EgemenOzbeyler tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi gördüm, çok geçmiş olsun. Siz iyisinizdir umarım.
Bir yorum yaz:
-
Şimdi gördüm, çok geçmiş olsun. Siz iyisinizdir umarım.
Bir yorum yaz:
-
Çok tesekkur ediyorum biliyorum Oyuzden sizlerle paylaşmak istedim. Konu Hakkı'nda arayıp bilgi veren arkadaşlar oldu bu sayede. Düşünceniz için çok teşekkür ediyorum..Aslı billykidie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok gecmis olsun. Airbag konusunun ustune gidilmeli.. Yardimci olabilecegimiz bir durum olursa seve seve gonullu olurum. Bu durum hepimizin basina gelebilirdi..
Bir yorum yaz:
-
Cok buyuk gecmis olsun. Neyseki sizde bisey yok
Allah korumus gercekten...
Bir yorum yaz:
-
Cok gecmis olsun. Airbag konusunun ustune gidilmeli.. Yardimci olabilecegimiz bir durum olursa seve seve gonullu olurum. Bu durum hepimizin basina gelebilirdi..
Bir yorum yaz:
-
Çok geçmiş olsun, sen iyisin önemli olan da bu. Airbag açılmaması olayını bence de bastırmalısın. Nedeni belli olsun.
Bir yorum yaz:
-
Şöyle söylim, Borusan'a gittiğimde Bi mini vardı sadece lastik kısmından kaldırıma vurmasıyla airbagler açılmış. Ve mini sahibi bu sebepten şikayet ediyordu. Yanı bu benim yaptığım kazada açmaması şüphe uyandırıyor.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterModern otomobillerde kazalarda kabinin darbe almasi gerekir, gordugum kadariyla bu kaza da darbe kabine yansimamis..
Bu MINI'ye ozgu degil yani..
Bir yorum yaz:
-
Tam hatirlamiyorum ama biraz surat vardi 100 un uzerindeydiAslı Kahv6 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTahmini kaç km hızla yaptın kazayı acaba hatırlıyor musun o karmaşada
Bir yorum yaz:
-
MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar
İki kere yazmişim tapatalkta sıkıntı var heralde
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Buyuk geçmiş olsun sizde birşey olmaması sevindirici.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tahmini kaç km hızla yaptın kazayı acaba hatırlıyor musun o karmaşada
Bir yorum yaz:
-
Modern otomobillerde kazalarda kabinin darbe almasi gerekir, gordugum kadariyla bu kaza da darbe kabine yansimamis..Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle sana katılıyorum.Üstünde durulması gerek bu olayın.
Bu MINI'ye ozgu degil yani..
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: