Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar
Çöküş
X
-
Aynen abicim bakalım bizim tanıdıklardan biri istedi iş dolayısı ile de yurt dışına çıktı , ay başı burda kapora felan vereyim dedi istemedim ama dediğim gibi gelsin bakacağızAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırdır abi,satıyomuyuz miniği.
Bi plan vardı kafanda onamı geçiş. 
Bir yorum yaz:
-
Hayırdır abi,satıyomuyuz miniği.Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı göstermini ile son güncel etkinliğimiz olabilir
bakalım
Bi plan vardı kafanda onamı geçiş.
Bir yorum yaz:
-
Gidis donus yenikapi yapalim diye dusunduk sankio sekilde daha rahat olucakAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkekuti, bence donuste yenikapi daha makul olur, konvoy yapacagiz hani?
Bir yorum yaz:
-
kekuti, bence donuste yenikapi daha makul olur, konvoy yapacagiz hani?Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence Bursa kesinlikle Yenikapıya gelmeli
Bir yorum yaz:
-
mini ile son güncel etkinliğimiz olabilirAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel haber
bakalım
Bir yorum yaz:
-
Guzel haberAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba herkese ;
Bizi de yazın bakalım bayağıdır görüşemiyoruz.
Selamlar
Bir yorum yaz:
-
Gelmeyi cok isterdim ama 29 unda Adanada olacagım. eger iptal olursa bende geliyor olacagım
)
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Normal sartlarda : Kozyatagi Carrefour ancakAslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonyov olarak gitmek kayifli oluyor, süper. Lakin, Anadolu yakasından bir çıkış noktası belirlemek lazım.
Bursa ekibimkz Yalova-Pendik yaparlarsa diger bulusma noktamizi "Alt Bostanci IETT peronlari" olarak guncelleyebiliriz.
Bir yorum yaz:
-
Konyov olarak gitmek kayifli oluyor, süper. Lakin, Anadolu yakasından bir çıkış noktası belirlemek lazım.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBursadan bir konvoy cikacak tahminen
biz de anadolu yakasi ekibi olarak sizi karsilar oyle geceriz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Merhaba herkese ;
Bizi de yazın bakalım bayağıdır görüşemiyoruz.
Selamlar
Bir yorum yaz:
-
Ben ben ben ben [emoji317][emoji317][emoji317]
Bir yorum yaz:
-
Ucusum yok gozukuyor
aslinda belirsiz [emoji23] opsiyonlu olarak yazilabiliyor muyuz ?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: