Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar
Çöküş
X
-
Katlanabilen sandalyelerimizi ve minderlerimizi getirelimmmm tabi oturmaya vakit olursa otururuz :P
-
Sandalyesi olmayanlar için recaro koltuk seçeceğiniz var mı acaba?? [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bende alıcam kendime o sandelyelerden.Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPiknik sandalyelerimizi getirelim mi yoksa biyerlerde mi oturcaz[emoji3]
Okey takımıdamı getirsek,napsak.
Bir yorum yaz:
-
Hahaha sen nolur nolmaz getir abiAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPiknik sandalyelerimizi getirelim mi yoksa biyerlerde mi oturcaz[emoji3]
Bir yorum yaz:
-
Piknik sandalyelerimizi getirelim mi yoksa biyerlerde mi oturcaz[emoji3]
Bir yorum yaz:
-
Net saati bugun yarin belli olur ancak zaten aktiviteleri 2-3 gibi baslatmayi dusunuyoruz, yetisebilirsinizAslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKatılmayı çok istiyorum ama 29'unda saat 1'le 4 arasında Kadıköy'de olmam gerekiyor. Saat tutarsa öncesinde veya sonrasında mutlaka geleceğim...
Bir yorum yaz:
-
Katılmayı çok istiyorum ama 29'unda saat 1'le 4 arasında Kadıköy'de olmam gerekiyor. Saat tutarsa öncesinde veya sonrasında mutlaka geleceğim...
Bir yorum yaz:
-
Benide yazin lütfen [emoji56]. konvoyada katilirim
Bir yorum yaz:
-
O zaman hayırlısı diyelimAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı göstermini ile son güncel etkinliğimiz olabilir
bakalım
Bir yorum yaz:
-
Bizde geliyoruz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bana da öyle tanıdık bulur musun GüveençAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen abicim bakalım bizim tanıdıklardan biri istedi iş dolayısı ile de yurt dışına çıktı , ay başı burda kapora felan vereyim dedi istemedim ama dediğim gibi gelsin bakacağız
Bir yorum yaz:
-
bu buluşmalar bana neden kısmet olmuyor aceba
o tarihte yurt dışında olacağım
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: