Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yalnız Ayn'nin önüne geldim uzaktan bi baktım benim vj'nin aynisi hüzünlü hüzünlü yuzume bakıyor ayni şeyi Cem abi de yasamış ama bizim oğlan değilmiş başkaymış
Herzamanki gibi yine guzel bir organizasyondu ve harbi kalabalıktı emeği gecen herkese teker teker tesekkurler ama özellikle kekuti ayrı teşekkürü haketti ellerine sağlık dostum
Sanıyorum katıldığım en kalabalık buluşmaydı çocuklar gibi şen ola bayram yaptık, uzun zamandır görüşemediklerimizle hasret giderdik...
yapımda ve yayında emeğii geçen herkese teşekkürler
jüri özel teşekkürü Kekuti Şef'e...bir sonrakine sana Vecihi gözlüğü alacağım kardeşim dumanlara kafa atan adam, eline sağlık....
Sadece dumanlara kafa atsa iyi gozluk ve eldiven sart adama
Sanıyorum katıldığım en kalabalık buluşmaydı çocuklar gibi şen ola bayram yaptık, uzun zamandır görüşemediklerimizle hasret giderdik...
yapımda ve yayında emeğii geçen herkese teşekkürler
jüri özel teşekkürü Kekuti Şef'e...bir sonrakine sana Vecihi gözlüğü alacağım kardeşim dumanlara kafa atan adam, eline sağlık....
Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Eski bir mini ci olarak hala bu aile de bu güzel dostların içinde bulunmak benim icin şereftir. Bu aileyi ilelebet koruyalım güzel insanlar [emoji106][emoji106]
Org hazırlayanlara ve özellikle kekuti me hazırladığı lop etler icin cok teşekkür ederim [emoji16]
Bir yorum yaz: