Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
23 Nisan Mangal Bulusmasi - Maslak
Çöküş
X
-
Cok keyifli oldu, katilan, emegi gecen herkese cok tesekkurlerayn autoya ev sahipligi icin, kereme de bizim karnimizi doyurdugu icin ayrica tesekkurler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Çok güzel vakit geçirdim, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Resimler, videolar ne olduuu
Bize heryer Trabzon.
34 GZ 679 R56mcS
Hakan KAMİLOĞLU
Bir yorum yaz:
-
Angellar ayvalik yapcakkk girlz on the road to Ayvalik [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] kubininde sozu vardiiiii hem maushshahaa
Bir yorum yaz:
-
Sanayi bole event omrunde gormedi goremez ayn candir minim bi saskindi ilk defa carpmadan gelmenin endisesiyle iki kere durdu yolda anne valla kimseyle kavga etmedim der gibi [emoji39] sonra ailesini gordu yeni kubiyi wuhuuu asik minik kekutiye kubiye doaya hayran ayrildi. Alen abim cok ozlemisim seni, kekutimmm yandin bittin kiyamam doyurdun tum aileyi dims ve hilal de olsa tam olcakti ya demek ki en hizlisindan musa beyden canakkale ya da artik org teamden ayvalik bekliyoruz. Love u mctr family
Bir yorum yaz:
-
+Sans bizden yanaymis suan deliler gibi yagmur yagiyor. Dun cok sukur hava ortam hersey guzeldi. Mslh 41 kere mslh...
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Anlaşılan çok keyifli geçmiş bulusma, haftasonu İzmir de olduğum için katılamadım, bi sonrakine ordayım inşallah.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yoktum belki de ondandır
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika bir eventtieli masali Kekuti'me tesekkuurleerr [emoji56][emoji56]
Angellaara katildigi icin ayricaa bir tesekkuuurr eskiden hep tek kaliyorduumm #MCTRangels cok guzel oldu [emoji166][emoji166][emoji166]
Bir yanim hep eksikkti dimscim ve hilalciim olmadigi icin [emoji80][emoji80]
Bir yorum yaz:
-
Harika bir eventtieli masali Kekuti'me tesekkuurleerr [emoji56][emoji56]
Angellaara katildigi icin ayricaa bir tesekkuuurr eskiden hep tek kaliyorduumm #MCTRangels cok guzel oldu [emoji166][emoji166][emoji166]
Bir yanim hep eksikkti dimscim ve hilalciim olmadigi icin [emoji80][emoji80]
Bir yorum yaz:
-
Günaydııınn, ne yalan söyliim sanayide bu kadar keyifli bir ortam hayal etmemiştim çok güzel oldu. Nerde mctr orda eğlence [emoji1250][emoji324] kekutim canım çok teşekkürler ellerine sağlık ben ana olarak üzüldüm ama haline maşayı vermedin kimselere[emoji1303] Ayn ev sahipliğin için çok teşekkürler [emoji1317] bu güzel aileyi bir arada tutan herkesin ellerine sağlık. Minnoşlarla sağlıklı sürüşler[emoji594][emoji100]
Not: herkes kubi yi Kubilay abi sanıyormuş yok kubianne[emoji72] MCTR angels
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: