Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

23 Nisan Mangal Bulusmasi - Maslak

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• black
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok keyifli oldu, katilan, emegi gecen herkese cok tesekkurler ayn autoya ev sahipligi icin, kereme de bizim karnimizi doyurdugu icin ayrica tesekkurler

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Doğa şarki aç bıze burdan [emoji4]

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Cok keyifli oldu, katilan, emegi gecen herkese cok tesekkurler ayn autoya ev sahipligi icin, kereme de bizim karnimizi doyurdugu icin ayrica tesekkurler

Bir yorum yaz:

• berkoral
    yanıtladı
    Çok güzel vakit geçirdim, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• skiua
    yanıtladı
    Resimler, videolar ne olduuu

Bize heryer Trabzon.
    34 GZ 679 R56mcS
    Hakan KAMİLOĞLU

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Angellar ayvalik yapcakkk girlz on the road to Ayvalik [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] kubininde sozu vardiiiii hem maushshahaa

Bir yorum yaz:

• minisena
    yanıtladı
    Sanayi bole event omrunde gormedi goremez ayn candir minim bi saskindi ilk defa carpmadan gelmenin endisesiyle iki kere durdu yolda anne valla kimseyle kavga etmedim der gibi [emoji39] sonra ailesini gordu yeni kubiyi wuhuuu asik minik kekutiye kubiye doaya hayran ayrildi. Alen abim cok ozlemisim seni, kekutimmm yandin bittin kiyamam doyurdun tum aileyi dims ve hilal de olsa tam olcakti ya demek ki en hizlisindan musa beyden canakkale ya da artik org teamden ayvalik bekliyoruz. Love u mctr family

Bir yorum yaz:

• askinbatur
    yanıtladı
    +Sans bizden yanaymis suan deliler gibi yagmur yagiyor. Dun cok sukur hava ortam hersey guzeldi. Mslh 41 kere mslh...

M.Kemal ATATÜRK
    İnstg™askin.batur
    R55 Clubman 2009
    ™34 FU 8144 ™

Bir yorum yaz:

• FIA
    yanıtladı
    Anlaşılan çok keyifli geçmiş bulusma, haftasonu İzmir de olduğum için katılamadım, bi sonrakine ordayım inşallah.

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Ahahaha ben buradan yürürüm sana

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende yoktum belki de ondandır
    Senin yoklugunu soylememe hic gerek yok..olmazsa olmazimsiinn cigerciii

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Harika bir eventti eli masali Kekuti'me tesekkuurleerr [emoji56][emoji56]

Angellaara katildigi icin ayricaa bir tesekkuuurr eskiden hep tek kaliyorduumm #MCTRangels cok guzel oldu [emoji166][emoji166][emoji166]

Bir yanim hep eksikkti dimscim ve hilalciim olmadigi icin [emoji80][emoji80]

Bende yoktum belki de ondandır

Bir yorum yaz:

• skiua
    yanıtladı
    Etler güzel pişmişti teşekkürler

Bize heryer Trabzon.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Harika bir eventti eli masali Kekuti'me tesekkuurleerr [emoji56][emoji56]

Angellaara katildigi icin ayricaa bir tesekkuuurr eskiden hep tek kaliyorduumm #MCTRangels cok guzel oldu [emoji166][emoji166][emoji166]

Bir yanim hep eksikkti dimscim ve hilalciim olmadigi icin [emoji80][emoji80]

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    Günaydııınn, ne yalan söyliim sanayide bu kadar keyifli bir ortam hayal etmemiştim çok güzel oldu. Nerde mctr orda eğlence [emoji1250][emoji324] kekutim canım çok teşekkürler ellerine sağlık ben ana olarak üzüldüm ama haline maşayı vermedin kimselere[emoji1303] Ayn ev sahipliğin için çok teşekkürler [emoji1317] bu güzel aileyi bir arada tutan herkesin ellerine sağlık. Minnoşlarla sağlıklı sürüşler[emoji594][emoji100]

Not: herkes kubi yi Kubilay abi sanıyormuş yok kubianne[emoji72] MCTR angels

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aahaahah göz muayenesine koptum bro,elinize emeğinize sağlık..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X