Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Harika organizasyon oldu. Öncelikle mangalbaşı kekutiye ve katılım gösteren tüm mctr ailesine teşşekürler. İnşallah daha çok katılımlı daha güzel organizasyonlara...
Öncelikle organizasyon için MCTR ailesi, misafirperverliği için AYN Auto, katılımı için tüm arkadaşlara ve en son bana köfte ekmek veren ocak başı Kekuti ye sonsuz teşekkürler güzel bir oganizasyon oldu. (katılabildiğim ilk ve tek buluşma bu arada )
Önce ayne sonra özelikle kereme sonrda tum gelen mctr arkdaşlara elinze ve ayağınıza sağlık çok çok güzel saatlerdı keşke her hafta ve her gün bu mutlu ayleyi boyle toplu olarak mütlü görsek
Gelen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim herzamanki gibi pozitif ve samimi bir organizasyondu, yönetim adına sevgili mangal başımız Kekutiye teşekkürü borç biliriz emeği gecen herkese teşekkürler. Gelen bütün üyelerimizin de ayaklarına sağlık. Nice organizasyonlarda görüşmek üzere.
Harika bir organizasyondu. Kekuti ye cok tesekkurler saatlerce mangal basinda mctrailesine guzel bir mangal tadi yasatti. Hersey icin mctr yonetime Doa ya ve herkese sonsuz tesekkurler.....
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar öncelikle AYN Autoya misafir ettikleri için ve Kekutiye bizim icin saatlerce guzel pisirimler yaptigi icin tesekkur ediyorum gelen arkadaslarimizin hepsine cok tesekkur ederim guzel bi org oldu. Herkese katilimlarindan dolayi tesekur ederim.
#mctrfamily #mctrangels harikaydı.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz: