Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe yazik ki kurallarimiz geregi gezilerimizde sadece Alkol kullanmayan arkadaslarimizin araba kullanmasina izin veriyoruz, bilginize
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok abi sakasina söyledim zaten ya
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşlığı enteresan sekilde su an farkettim Eger bu ayi guzel bi sekilde tamamlamlayabilirsem muhtemelen ben de gelecegim Ankara'dan
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam herkese tekrar..
Aracı yarın sabah veriyorum bir aksilik çıkmazsa.. Anlaştık yeni sahibiyle..
Yani bu durumda Abant turuna kadar yeni bir Mini bulamazsam birinizin yanına sığışabilirimsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirlisi olsun34 ZM 4292 - Mini One
Yorum Yap
-
.....sevgili dostlar ve kardeşlerim...
Figen minicooperini satmasina rağmen sizlerle temasimiz devam etti..enson bursa ziyaretinizde kisa zamanlida olsa sizlere eşlik edebilmenin mutluluğunu yaşadim..ama sevginiz ve birlikteliğiniz o kadar güçlü ve kuvvetli ki...bu büyük ailede devamliliğimiz olmasi ( minicooper alarak..) için yeniden araç almaya karar verdik..hatta araci denizliden ayirtirdik..hafta içinde tekrar ailenize katiliyoruz aracimizla..ve...sizlerle abant gezisinde tekrar beraber olabilmenin hazzi ve heyecani şimdiden günlerin çabuk geçmesi arzusunu desteklemekte.....gezi listenize bizide eklemenizi rica ederiz....
Sevgiler...yuxell özen & figen özen
Yorum Yap
-
Aslı KAHVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster.....sevgili dostlar ve kardeşlerim...
Figen minicooperini satmasina rağmen sizlerle temasimiz devam etti..enson bursa ziyaretinizde kisa zamanlida olsa sizlere eşlik edebilmenin mutluluğunu yaşadim..ama sevginiz ve birlikteliğiniz o kadar güçlü ve kuvvetli ki...bu büyük ailede devamliliğimiz olmasi ( minicooper alarak..) için yeniden araç almaya karar verdik..hatta araci denizliden ayirtirdik..hafta içinde tekrar ailenize katiliyoruz aracimizla..ve...sizlerle abant gezisinde tekrar beraber olabilmenin hazzi ve heyecani şimdiden günlerin çabuk geçmesi arzusunu desteklemekte.....gezi listenize bizide eklemenizi rica ederiz....
Sevgiler...yuxell özen & figen özen
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap