ya bir sorum var cocuklu arkadaşlara, getiren var mı ?, ben ufaklık konusunda kararsız kaldım ....6 yaşında
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu
Çöküş
X
-
Aslı KAHVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster.....sevgili dostlar ve kardeşlerim...
Figen minicooperini satmasina rağmen sizlerle temasimiz devam etti..enson bursa ziyaretinizde kisa zamanlida olsa sizlere eşlik edebilmenin mutluluğunu yaşadim..ama sevginiz ve birlikteliğiniz o kadar güçlü ve kuvvetli ki...bu büyük ailede devamliliğimiz olmasi ( minicooper alarak..) için yeniden araç almaya karar verdik..hatta araci denizliden ayirtirdik..hafta içinde tekrar ailenize katiliyoruz aracimizla..ve...sizlerle abant gezisinde tekrar beraber olabilmenin hazzi ve heyecani şimdiden günlerin çabuk geçmesi arzusunu desteklemekte.....gezi listenize bizide eklemenizi rica ederiz....
Sevgiler...yuxell özen & figen özendoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Yuksel Abicim, Figen Ablacim o kadar sevindim ki bu habere. Hayirli ugurlu olsun yeni MINI'niz, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.
Sizleri Abant'ta aramizda gorecek olmak da ayri bir mutluluk O zaman sizi de listeye buyuk bir zevkle ekliyorum.
Cocuklu aile olarak su an Alen Abi geliyor Adel'le birlikte. Belki ONE nickli uyemiz Ozge Bey de cocuklu olarak gelebilir, onlarin durumlari daha kesinlesmedi.
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Gideceğimiz tarihte ve 1 hafta öncesine kadar kar yağışı gözükmüyor,orada bulunacağımız tarihtede hava güneşli gösteriyor.
Çoğumuzun kış lastiği yoktur diye düşünüyorum,yol hakkında bilgisi olan varmıdır.Yanımıza zincir vs almamız gerekirmi.O tarihlerde yol durumu nasıl olur.
Eklenen DosyalarEn son düzenleyen drcapaburro; 15-02-16, 17:41.
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGideceğimiz tarihte ve 1 hafta öncesine kadar kar yağışı gözükmüyor,orada bulunacağımız tarihtede hava güneşli gösteriyor.
Çoğumuzun kış lastiği yoktur diye düşünüyorum,yol hakkında bilgisi olan varmıdır.Yanımıza zincir vs almamız gerekirmi.O tarihlerde yol durumu nasıl olur.
[ATTACH]7101[/ATTACH]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Evet ben soyluyorum soyluyorum kimse inanmiyor.
Belki yerli oldugun icin sana inanirlar Yekeeen, konus konus...
Arkadaslar martta Abant'a kar yagsin kendimi aticam göle
Max yagmur olur, kis lastigi olmayan arkadaslarimiz endiselenmesin. Abant yolu cok guzel ve duz bir yol.
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ben soyluyorum soyluyorum kimse inanmiyor.
Belki yerli oldugun icin sana inanirlar Yekeeen, konus konus...
Arkadaslar martta Abant'a kar yagsin kendimi aticam göle
Max yagmur olur, kis lastigi olmayan arkadaslarimiz endiselenmesin. Abant yolu cok guzel ve duz bir yol.
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahah sen ne zaman dedin inanmadık,tamam göle atma işi bende.
Yalniz bu durumu kacirdigina cok cok uzulecek bazilarimiz (Orn: Onurcuuum)
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGetir getir zincir de getir, atarken ellerimi ayaklarimi da baglayarak atarsiniz
Yalniz bu durumu kacirdigina cok cok uzulecek bazilarimiz (Orn: Onurcuuum)
Yorum Yap
Yorum Yap