Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2016 Yılı Organizasyon Programı

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yunanistan gezisine Allah nasip ederse bende katilmayi cok istiyorum . Yalniz ben Ankara'dan katilan bir Mctr uyesi oldugum icin sabah biraz beklemeniz lazim. Tabi sabah mesela 8 gibi cikarsaniz bende 5 gibi cikip yetisirim size . Bu arada bulusma tarihi icin acizane benim fikrim nisan mayis yada temmuzda olmasi . Bayramda bencede olmaz hem kalabalik olur hemde ailesi ile bayrami gecirmek isteyen arkadaslar da olabilir. Tesekkurler.
    Siz geliyooorum deyin yeterki.
    ben gunu kazanalim diye 6demistim..
    gerekli duzenleme yapilir hic problem degil

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Yunanistan gezisine Allah nasip ederse bende katilmayi cok istiyorum . Yalniz ben Ankara'dan katilan bir Mctr uyesi oldugum icin sabah biraz beklemeniz lazim. Tabi sabah mesela 8 gibi cikarsaniz bende 5 gibi cikip yetisirim size . Bu arada bulusma tarihi icin acizane benim fikrim nisan mayis yada temmuzda olmasi . Bayramda bencede olmaz hem kalabalik olur hemde ailesi ile bayrami gecirmek isteyen arkadaslar da olabilir. Tesekkurler.

Bir yorum yaz:

• YEKEN
    yanıtladı
    Ben de NDG'ye katiliyorum. Mayis olsa guzel olur 😊

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bayram fena fikir değil. Vize kolay Yunanistan vizesi kolay çıkıyor bir de daha önce schengen varsa 3 ay falan veriyorlar minimum. Araç için turing di galiba adı, araç vizesi alınması gerekir diye hatırlıyorum. Ama bir halta yaramıyor yurtdışında o belge. Sadece TR'dan çıkmak için lazım. NDG artık sen gelirsin bizimle kızın yanına oturursun olma mı? Arka iki için kimseye zulm etmek istemem malum onlar çocuk koltuğu anca ufak çocuk oturur. İlla kaşınan varsa buyursun ama )

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bayram'da herkes akin ediyor bayram olmasin cok rica ediyorum gitmesi dert donmesi dert bi de turkler cok oluyor son zamanlarda herkes kaciyor sehir firsatlari vasitasiyla.. Bayram harici herkesin kendini ayarlayabilecegi ve biz siz olmadan bir butun halinde gidebilecegimiz tarihler olmasinda fayda var diye dusunuyorum.

Bu arada aklima gelmisken Thessaloniki 'de MINI' cilerden olan Babis bir Beach Bar isletiyor.

Bir yorum yaz:

• ONE
    yanıtladı
    Bayram fena fikir değil. Vize kolay Yunanistan vizesi kolay çıkıyor bir de daha önce schengen varsa 3 ay falan veriyorlar minimum. Araç için turing di galiba adı, araç vizesi alınması gerekir diye hatırlıyorum. Ama bir halta yaramıyor yurtdışında o belge. Sadece TR'dan çıkmak için lazım. NDG artık sen gelirsin bizimle kızın yanına oturursun olma mı? Arka iki için kimseye zulm etmek istemem malum onlar çocuk koltuğu anca ufak çocuk oturur. İlla kaşınan varsa buyursun ama )

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Oylayin o zaman kim ne zaman gidelim diyecek. 5 kisi adina konusayim, 19 mayis uymuyor.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kime gore neye gore 4 gun tatil ? Benim yok mayista bir tatilim
    Senin olmayabilir ama cogunluga uyacagini dusunuyorum.

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    19 Mayis Persembe oldugu icin Cuma Cts Pazar kapatilir muhtemelen bence en uygun tarih yorucu olmadan geze geze cok guzel olur hatta Halkidiki'nin plajlari cok guzel deniz sezonu bile acilabilir.

+1

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    bende mayis diyorum 4gun tatil var diyorum

Kime gore neye gore 4 gun tatil ? Benim yok mayista bir tatilim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Kim dedi mayista gidecegimizi haziran diyoruz burda.
    bende mayis diyorum 4gun tatil var diyorum

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Ben en son gittgimde yol yapimi devam ediyordu bitmis halini gormedim. Yol iyi de olsa hani giderken dura dura icerilere girer guzel yerler goruruz diye dedim. Aksam gidersek dogrudan otele varmak gerekir.
    Aynen Ctesi sabah gün ağırırken 5 gibi felan güzel olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi malkara yolu suan ip gibi bitti bitecek otobandan farki yok.Aksam cikilabilir yani

Ben en son gittgimde yol yapimi devam ediyordu bitmis halini gormedim. Yol iyi de olsa hani giderken dura dura icerilere girer guzel yerler goruruz diye dedim. Aksam gidersek dogrudan otele varmak gerekir.

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    19 Mayis Persembe oldugu icin Cuma Cts Pazar kapatilir muhtemelen bence en uygun tarih yorucu olmadan geze geze cok guzel olur hatta Halkidiki'nin plajlari cok guzel deniz sezonu bile acilabilir.

Kim dedi mayista gidecegimizi haziran diyoruz burda.

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Abi malkara yolu suan ip gibi bitti bitecek otobandan farki yok.Aksam cikilabilir yani

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X