Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2016 Yılı Organizasyon Programı
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya bide bi önerim var. Bayadir soyleyemiyorum. Ankara dayim ben. Onumuzdeki sene nasip olursa 29 ekimde buraya davet ediyorum. Misafirim olun. Anitkabir ziyareti dusunuyorum forum olarak. Ankara lafini hic duymadim burada. " Ankara nerededir Ağalar" ☺
-
Valla 6 uygun aslinda ama . Eger 7 de cikarsak ben 4 veya 5 te cikabiliriim. Ayrica eger dusunurseniz Nisanda bile olabilir. Mayisda bazi arkadaslarin vizesi var , haziran ramazan ve bayram var , temmuzda cok ertelenmis olur. Nisan bile olabilir. Ama doga abi nisanda burdaysan. Tabi ki butun mctr ailesi benim icim degerli , hepinizle tanismak nasip olmadi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskisehir cok istiyorum kubi organize olalim hem Adel ve Alin de gelecektir ona kesinlikle
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Bir yorum yaz:
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSüper hepsine varım ay başlarına denk gelmesi iş sebebiyle özel ricamdır ayrıca edirne eskişehir abant yakın mesafa yolu rahat olduğu için bir gece konaklamalı da düşünülebilir ve yazlık çıkarması da güzel olur hakkaten her türlü destek için bir telefon kadar uzağım 👍🏻❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Süper hepsine varım ay başlarına denk gelmesi iş sebebiyle özel ricamdır ayrıca edirne eskişehir abant yakın mesafa yolu rahat olduğu için bir gece konaklamalı da düşünülebilir ve yazlık çıkarması da güzel olur hakkaten her türlü destek için bir telefon kadar uzağım 👍🏻❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini United sponsorsuz biraz zor be
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbiz senle baska bi arabayla gider, pizzalari yer, organizasyon yerinde gpyi aliriz hahahah
Bir yorum yaz:
-
Hazır gitmişken bide Millilerin bi maçını izleriz artık.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini United sponsorsuz biraz zor be
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi olay zaten o km'leri yaparak gitmek italyan otobaninda autogrill de durup o sahane pizzalardan yemek, yolda diger MINI Club lar ile karsilasmak vs.
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterapprox 6K
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: