Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2016 Yılı Organizasyon Programı

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kac km yapiliyor totalde? ben gpyi hayatta goturmem
    Kanka sen çekiciyle yollarsin hahahhaa

https://instagram.com/minicooperaksesuar/

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    approx 6K

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    MINI United mayis ayinin 2.cuma cumartesi pazari oluyor genellikle. rahat ve guvenli bir yolculuk icin fransa gibi bir mesafe olursa max.3er gun de gidis donus icin ekleyebilirsin. Sali sabahi istanbuldan cikip persembe gunu fransaya varmistik

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    mini united olursa cok efsane olur ya ama kac gun suruyodu o ndg?
    MINI United mayis ayinin 2.cuma cumartesi pazari oluyor genellikle. rahat ve guvenli bir yolculuk icin fransa gibi bir mesafe olursa max.3er gun de gidis donus icin ekleyebilirsin. Sali sabahi istanbuldan cikip persembe gunu fransaya varmistik

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    O zaman dans...
    Renkkkk

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    mini united olursa cok efsane olur ya ama kac gun suruyodu o ndg?

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    O zaman dans...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Bir de MINI United yapilirsa belki de bu yurt disi planimizi ona gore organize ediyor da olabiliriz diye dusunuyorum

Zaten MINI United olursa DEV'i roro ile gönderir MINI Challenge'larla antrenman turuna cikaririz a Hauahauaha :P @kekuti

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Keşke herkese uygun olsa da öyle yapılsa. Ama yıl dönümü ile çakışırsa buradaki diğer üyelere ayıp etmiş oluruz gibi geliyor. Bu nedenle Haziran daha mantıklı.
    Cok dogru söyledin 4.yil özel bir tarih ve katilim cok olsun İstanbul'da olsun

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Keşke herkese uygun olsa da öyle yapılsa. Ama yıl dönümü ile çakışırsa buradaki diğer üyelere ayıp etmiş oluruz gibi geliyor. Bu nedenle Haziran daha mantıklı.
    bi de mayis icersinde butun unilerin finalleri oluyor zaten, onu da dusunmek lazim abi dogru soyluyosun

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    mayista 4. yildonumu olcak ama mctrnin, onunla cakismamasi acisindan haziran daha mantikli olabilir, bilemedim ben de.. ya da 4. yil bulusmasini yurtdisinda yapicaz

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    mayista 4. yildonumu olcak ama mctrnin, onunla cakismamasi acisindan haziran daha mantikli olabilir, bilemedim ben de.. ya da 4. yil bulusmasini yurtdisinda yapicaz
    Kanka sen ne zaman geleceksin? Var mı mayis veya haziranda geliş planin. Sende Aramizda ol özledik

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Organizasyonu kim yapacak bi netlestirelim ona gore ortak bir yol cizelim. Mayis mctr 4. Yil donumu oldugu icin o tarihlerde herkesin bir arada olmasini saglamak daha mantikli.
    Mayis mantıklı gibi tabi herkese uyuyorsa

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Organizasyonu kim yapacak bi netlestirelim ona gore ortak bir yol cizelim. Mayis mctr 4. Yil donumu oldugu icin o tarihlerde herkesin bir arada olmasini saglamak daha mantikli.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X