Ya kamyon cok yakiyor bi de otobanlar feribotlar herşey daha pahali ona 😆
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2016 Yılı Organizasyon Programı
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence iftar programa ekleyebiliriz. Bir de gozunuz keser mi bilmem ama kiyi kiyi KAŞ'a falan gidebiliriz?
Yurtdisi olursa belki ben de Safety Car olarak destek verebilirimYa da motorla gelebilirim..
Bir yorum yaz:
-
Bence iftar programa ekleyebiliriz. Bir de gozunuz keser mi bilmem ama kiyi kiyi KAŞ'a falan gidebiliriz?
Yurtdisi olursa belki ben de Safety Car olarak destek verebilirimYa da motorla gelebilirim..
Bir yorum yaz:
-
Yunanistan bayram dışı bize olmaz ne yazık ki, benim izin problemim nedeniyle. (İşe bu sene yaz başlayınca şu anda eksi bakiyedeyim) ama diğer haftasonu programlarına uymaya çalışırız ailecek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnkara'yi da cook istirem daha once 2kere geldim evente, yeniden yapalim
@dims neredesiinn kiizzce ses ver
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYurtdışı konusunda herhalde yazın olması katılımı arttırır ama yazın herkes bir yerlere gidiyor onun için vakit ayırabilir mi bilmiyorum. Ankara, Abant, Bolu, Düzce, Sapanca, Eskişehir... güzel fikirler. Benim de aklımda birşeyler var. Bunları işleme alalım, detaylı konuşalım seninle.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ankara programı olursa, abantta veya gölcükte bir kahvaltı organizasyonu ayarlayabilirim. Yolda ufak bir mola vermiş olursunuz. Bilginize
Bir yorum yaz:
-
-
Ama sahildeki yerinde degil. İlk yerinde hem daha leziz hemde daha uygun 😊😊
M.KEMAL ATATÜRK
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraya birde bizim Tekirdag kofte bulusmasini atalim kofte yemeye Git gel 200km civari
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Araya birde bizim Tekirdag kofte bulusmasini atalim kofte yemeye 😄 Git gel 200km civari 😄
Bir yorum yaz:
-
Biz en iyisi Edirne'den Kars'a bi Türkiye eventı yapalım.
Bir yorum yaz:
-
Aaaaaaa Anıtkabir'i cok isterim ama 29 ekim biraz sıkıntılı olabilir cok kalabalık oluyor ama normal bir buluşma tarihi ayarlanıp Anıtkabir'i ziyaret mükemmel olur
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Bir yorum yaz:
-
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa bide bi önerim var. Bayadir soyleyemiyorum. Ankara dayim ben. Onumuzdeki sene nasip olursa 29 ekimde buraya davet ediyorum. Misafirim olun. Anitkabir ziyareti dusunuyorum forum olarak. Ankara lafini hic duymadim burada. " Ankara nerededir Ağalar" ☺
@dims neredesiinn kiizzce ses ver
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: