Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2016 Yılı Organizasyon Programı
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Aslı MERTCAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryazın şöyle yakınlarda bir buluşma varmı acaba planlarda)
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Bir yorum yaz:
-
Doğa abi mayıs'da 4.yıl buluşması var hem. bence en temizi en güzeli temmuz'un hemen başı. Yunanistan buluşması efsanevi bir buluşma olacaktır . bu yüzden çok geniş çaplı bir katılım olması lazım. Ben şahsen bir tek 3.yıl buluşmasına katılabildim. Yunanistan'a gelmek için çok uğrasıcam ve gelicem insallah.Herkesin gelmesi içinde en rahat tarihe almamız lazım. Tabi sende temmuzda burdaysan tabi. Benimde acizane görüşüm budur saygılar
Bir yorum yaz:
-
Osym sinavlarinda ben hep salon baskani olarak gorevli oluyorum malesef. Ayrica final ve butlerde benim icin engel teskil ediyor. Ben de ufaktan sn adminlerimizi bilgilendireyim dedim😊Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Benim işte haziranda bi lys derdim var ne yazikki sonrası serbest işte 😂
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Benim final tarihlerm belli degil daha aciklanmadi da
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterasagida yaptigim ufak modifikasyonlari gorebilirsiniz.. 1001 oto katkilariyla
[ATTACH]6782[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha sonra gelir ormandan toplardik sizi degil mi Dogacim
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma tam safety car olurdu ya, tirmanirdik heryere
Bir yorum yaz:
-
asagida yaptigim ufak modifikasyonlari gorebilirsiniz.. 1001 oto katkilariyla
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma tam safety car olurdu ya, tirmanirdik heryere
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: