Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2. GELENEKSEL AYVALIK BULUSMASI / 7-8 Subat 2015

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    az sonra konu açıcam 1,6D countryman nasıl bilirsiniz diye..ilanlara bakıyorum şuanda
    Dizel Candır.

Tek kişisel sıkıntısı manuel olması.Ama manuel olması sıkıntı olduğu kadar devirleri sabitleyerek gitmene ve devirleri kullanmana sebep oluyor bununla beraber yakıt azalıyor.

Araç tork olarak yeterince kuvvetli gitmesi gerektiği kadar gidiyor.

Çok büyük bir performans beklememek lazım.

şehir içi 6.6 Lt. Şehirler arası dün giderken 6.3 Lt. idi dönüşte 5.9 Lt ye kadar düşürdüm

iddalıyız.

Konuyu açınca kopya - yapıştır yaparız
    sigpic
    R60 Countryman D / 34 BF 9050
    R56 Cooper'S / 34 GVC 76

Yorum Yap

Guvenc abi hepimizi dizelci yapican bu verilerle
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Guvenc abi hepimizi dizelci yapican bu verilerle
        bende de jcw merakı var

işte ahh bi dizel olsa :P
        sigpic
        R60 Countryman D / 34 BF 9050
        R56 Cooper'S / 34 GVC 76

Yorum Yap

Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Dizel Candır.

Tek kişisel sıkıntısı manuel olması.Ama manuel olması sıkıntı olduğu kadar devirleri sabitleyerek gitmene ve devirleri kullanmana sebep oluyor bununla beraber yakıt azalıyor.

Araç tork olarak yeterince kuvvetli gitmesi gerektiği kadar gidiyor.

Çok büyük bir performans beklememek lazım.

şehir içi 6.6 Lt. Şehirler arası dün giderken 6.3 Lt. idi dönüşte 5.9 Lt ye kadar düşürdüm

iddalıyız.

Konuyu açınca kopya - yapıştır yaparız
          ne işim var performansla
          ilkkez dönüş yolunda 240 yaptım bursa otobanında..1 sene olacak neredeyse ilk oldu
          model yükseltmek istiyorum doğa korkutuyor beni..abi elinde patlıcak sonra motor yapman gerek.kuru kuruda motor olmaz yüklemen lazım diyor
          bir rivayete göre 2 mini parası harcanmadan miniye mini denmezmiş onuda kerem söyledi

Yorum Yap

Çok güzel bir organizasyondu. Dostlarımızla özlem giderdik, fotoğraf ve videoları dört gözle bekliyoruz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

valla ben r53 jcw den sonra r56 ya asık olma sebebım yakıt degerlerı gıderken 100 tl lık benzın aldım evın onunde sıfırlamıstım 348 km yol yaptım eve bıraktıgmda menzıl 15 km gösterıyrdu gıdıs yolunda bursadan hakan abıyle ortalama 120 140 km aralıklarında geldık neredeyse hıc altına ınmedık bence yakıt cok ekonomık 290 kurus oluyr ortalama aracta yazılım kutu ıcı fıltre kat ıptalı var ustune

[IMG][/IMG]
              35 AJ 0050 R56 S
              34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
              35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Biraz fazla az yakmış musty
                sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Biraz fazla az yakmış musty
                  benım yakıt degerlerım uzun yolda hep bu sekılde .. sehır ıcındede ortalama 8.5 9 dan fazla hıc cıkmadı oda kalkıslarda basmama ragmen. masallah dıyeyım o zaman
                  35 AJ 0050 R56 S
                  34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                  35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

ben dizelle 7 lt yakıyorum şehir içi hatta fazla abartırsam 7.5 lara geliyor
                    sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      ben dizelle 7 lt yakıyorum şehir içi hatta fazla abartırsam 7.5 lara geliyor
                      o zaman ben sahıbınden ılanını guncelleyım dızel gıbı az yakan jcw gıbı hızlı kacan cooper s dıe saka bı yana sevındm valla ben her r56 aynı yakıyr dıe dusunuyrdum
                      35 AJ 0050 R56 S
                      34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                      35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

MCTR ailesi ile ikinci buluşmamız oldu ve bu buluşma harika ötesi diyebiliriz, İstanbul da tanıştığımız arkadaşları görmekten, yeni arkadaşlar la tanışmaktan, sohbet ve muhabbetten çok keyif aldık

herkesle tekrar görüşmek bizim için buyuk mutluluk olur, yeni org. görüşmek dileği ile bu org. emeği geçen herkese çok çok çok teşekkürlerimizi iletiyoruz.... ve son olarak iyi ki mini kullanıyorum

ve iyi ki sizleri tanıdım demeden bitirmek istemiyorum....

Yorum Yap

Aslı KAHVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          MCTR ailesi ile ikinci buluşmamız oldu ve bu buluşma harika ötesi diyebiliriz, İstanbul da tanıştığımız arkadaşları görmekten, yeni arkadaşlar la tanışmaktan, sohbet ve muhabbetten çok keyif aldık

herkesle tekrar görüşmek bizim için buyuk mutluluk olur, yeni org. görüşmek dileği ile bu org. emeği geçen herkese çok çok çok teşekkürlerimizi iletiyoruz.... ve son olarak iyi ki mini kullanıyorum

ve iyi ki sizleri tanıdım demeden bitirmek istemiyorum....
                          Yuksel abi (ben de abi diycem) biz de sizleri tanimaktan cok mutlu olduk ve iyi ki varsiniz bizim renkli kisiligi ile artik olmazsa olmaz abimizsiniz
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                          X