Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yahu nasil gelmek istiyordum , tanimadigim akraba dugunune vekaleten gonderildigimden gelemedim .. Bir dahakine diyelim artik
34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S
Sevgili dostlar kısa ve öz olarak bu ailede olmaktan ailem ile gurur ve mutluluk duyuyoruz.Her organizasyon gibi yine emek,çaba sarf eden tüm dostlara canı gönülden teşekkür
ederim.
Yolculukta en az yakıt harcayan adam olarak sevgiler sunarım
Çok keyifli bir etkinlik oldu. Katılan ve düzenleyen tüm arkadaşlarımın eline, ayağına sağlık.
Yeni tanıştığım herkesi tanıdığıma çok memnun oldum. Yeni buluşmalarda yeniden bir arada olmak dileğiyle
34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Sevgili dostlar kısa ve öz olarak bu ailede olmaktan ailem ile gurur ve mutluluk duyuyoruz.Her organizasyon gibi yine emek,çaba sarf eden tüm dostlara canı gönülden teşekkür
ederim.
Yolculukta en az yakıt harcayan adam olarak sevgiler sunarım
Mini günler.
Guvenccim bu az harcama konusunda cok sinir oluyorum sana 2 depo ile gittik geldik :") Ufakligi opuyoruz ve kulup olarak bulundugu ortamda sigara icilmesinden dolayi ozur diliyoruz.
Guvenccim bu az harcama konusunda cok sinir oluyorum sana 2 depo ile gittik geldik :") Ufakligi opuyoruz ve kulup olarak bulundugu ortamda sigara icilmesinden dolayi ozur diliyoruz.
Alen Abicim değerli düşüncelerin ve Tuna için göstermiş olduğun hassasiyetin için sana ve ekibimize teşekkür ederim.
Yorum Yap