Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Haktan Admin'im Wishman son anda +1 yapabilir geri donus yolculugu icin, bir arkadasim eger musait olursa sirf uzun yolda Giovanni ile seyahat etmek icin 14'u Cumartesi Istanbul'a gelebilirmis?Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman birlikte mi gitsek?
Al da o guzel MINI'n ile gel, millet MINI gorsun, yoksa yani Admin'immmmm, artik o yol yapilmali.
P.S: Ekzost sesi cikartmayan bir arkadas.
Ben kismetse bu pazar gece yarisi yola cikmayi dusunuyorum. Giovanni Istanbul'da kalacak, benim bir yurtdisi programim var.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 04-07-12, 15:43.
Yorum Yap
-
tgckucukonder
Yorum Yap
-
Eh evinde kahvalti etmis gibi olacaksin deseneAslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeliyorum, Sarıyer'de oturduğum için çayırbaşındaki Shell'in orda beklerim sizi 10:45'te
)
Yorum Yap
-
3 ihtimalli maç sonucu gibi oldu buAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen dedigim gibi arabali yada arabasiz, +1'li yada 0 olarak katilacagim yada katilmayacagim
Yorum Yap
-
hele bi katilma bak neler oluyorAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen dedigim gibi arabali yada arabasiz, +1'li yada 0 olarak katilacagim yada katilmayacagim
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ben neredeyim?Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdam İzmirde o kadar bastirmayin yahu
Wishfazlayorumyokman
Yorum Yap

Yorum Yap