Aslı BuBu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
ONRCN
-
BuBu
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahaha : D Ya sonradan fark ettim, ekrani biraz cevirince boyunda sikinti olmuyor : D
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarka fondaki muzik nolucak, =) mini mini bir kush donmushtu pencereme konmushtumu olucak =) benim kafa halla iyi galiba =) ay cok eylendim =))
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSızma yapıyoruz biz :P
Hahaha : D Ya alen im bak yillar onceden kalma fotolarim var.. Elimde cok fena seyler var demedi demeyin tarimar ettirmeyin
Yorum Yap
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha : D Ya alen im bak yillar onceden kalma fotolarim var.. Elimde cok fena seyler var demedi demeyin tarimar ettirmeyin
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha : D Ya alen im bak yillar onceden kalma fotolarim var.. Elimde cok fena seyler var demedi demeyin tarimar ettirmeyin
Yorum Yap
-
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnurcanin tehditler havalarda ucushuyor =) haha...
Evet elleri görelim beyler bayanlar angellardan bi bubu mu var helal olsun
Yorum Yap
-
EG3
1) gokhan arslan +1
2) alienlove +1
3)fatih v
4)mizme
5)cooperscem+2
6)kekuti
7)talha
8)tugce
9) mustafa can celik
10) onurcan
11) gorkem
12)yekta
13) bubu
14 ) haktan + 1
15 ) luai
16)wishman
17) NDG +1 ~3
18)LEVENT
19)ICE
20)EG3
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKendin pişir kendin ye tarzindami olcak yoksa biraz degsikmi?
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir ihtimal var. :-(
Guney Kibris'a gidecegim bilet Istanbul'dan.
Ama ben her zamanki gibi onceden davranip Izmir-Istanbul gidis donus biletlerimi almistim.
Sole yapilabilir. 9'undan once Istanbul'a Giovanni ile gelip, Moda'ya garaja koysak. Daha sonra 13'unde geldigimde Istanbul'da kalip, 15'inde toplantimiza katilsam. Sonrada Giovanni ile geri donerim.
Yoksa 13'u gel, Izmir'e git, Giovanni'yi al, 15'i Istanbul'a gel, sonra geri don, sonra Yasemin'i al, Guney'e in. Bana biraz ters kulak geliyor.
P.S: Yaktiniz yine beni (Bu sefer Cooperscem degil, siz) N'apcaz simdi, bakalim bilet iptalinde ne kadar zarar oluyor?
P.S 2 : Artik bunun uzerine o gun Giovanni icin bir Angel bulmassaniz, HHHHHHIIIICCCCC gelmem.
Wishman
•Talep etmiş olduğunuz iptal/iade işlemi, rezervasyon kaydındaki tüm yolcuların biletleri için gerçekleşecektir.
BU DURUMDA NE YAPIYORUZ, ALDIGIM BILETI IPTAL MI EDIYORUZ???
Wishman
Yorum Yap
Yorum Yap