Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bana da haftasonu biyerlere kaçalım , bak bu ramazandan önce son çıkış diye çok fena baskı var ama direneceğim inş
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem sana dun dedim gelmezsen bozusuruz diye kararı sen ver
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bana da haftasonu biyerlere kaçalım , bak bu ramazandan önce son çıkış diye çok fena baskı var ama direneceğim inşAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnla alakalı değil şehir dışına çıkmak zorundayım biletim ve transferlerim ayarlandı dün sana anlatamadım bir dahakine inşallah
Yorum Yap
-
R56, r53 ve CM olarak buluşmada hizmetinizdeyiz1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhaha valla Yesilyurtta gormiyim o zaman arabanı ctesi pazar saklasigpic
Yorum Yap
-
BuBu
-
DOGANAR
Yorum Yap
-
tgckucukonder
-
Aslı DOGANAR tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCuma günü göze laser yaptırıcam bir ağrı sızı olmazsa pazar gelirim bende arkadaşlar.sigpic
Yorum Yap
Yorum Yap