Bana 'admin'den imzali 'hic ugrasma seni listeye katmicaz, butun organizasyonlari sen gelmeden bitircez, sonra yaz rehavetine gircez' maili geldi... Katilamiyorum.
Wishman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Fly cam video shooting day
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdibu arada yer kaldiysa HHi da listeye ekleyelim pls.....
Bir yorum yaz:
-
Ben de minim satilmazsa kesinlikle katilirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiikinizin araba da kirnizi romantizme bak
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAksyon sahnesi olmayacak Romatic film tadında dusunuyoruz Anıl ve ben :P
en son toparlayıp isimleri guncelleyecegım malum cuma günü biraz yogunum veya herkes yanına numara yazıp post ederse en son en üste taşırım.
Bir yorum yaz:
-
Aksyon sahnesi olmayacak Romatic film tadında dusunuyoruz Anıl ve ben :P
en son toparlayıp isimleri guncelleyecegım malum cuma günü biraz yogunum veya herkes yanına numara yazıp post ederse en son en üste taşırım.
Bir yorum yaz:
-
Benim aksiyona musait olmayan tombulum size uyarsa beni de yaz abilirsiniz
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiListebasi olamadim kacirdim ama yaz basgan bu cocuguda! Her turlu gelirim.. Aksiyon sahneleride olacakmi
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Bir yorum yaz:
-
Fly cam video shooting day
Yakın bir arkadasım kendisine ve bize uyan bir zamanda havadan MINI lerimizi Fly- Cam ile cekip bir klip hazırlama fikrimi beni kırmayıp kabul etti. Böyle bir etkinliğe kimler katılmak ister kendisine arac sayısı vermemiz gerekiyor.
1-Volkan User
2-Anıl Emek
3-Kubra
4-Alen
5-Onur Yavuz
6-Tutku
7-Mehmet Deniz
8-Turgay
9-Oguz Dumlu
10-Guvenc Terzioglu
11-Kerem Yüksel (DEV'in hazır olma durumuna bağlı)
12-Doga Yurttas
13-Anıl Aydın
14-Furkan
15-snnkryl
16-daywax
17-feritsefa
18-En son düzenleyen Kekuti; 31-05-14, 12:25.
Bir yorum yaz: