Aracim olursa bende varim 😔
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Fly cam video shooting day
Çöküş
X
-
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul şimdi kartaldaki dönerci ali ustada yemek yiyorm sonra caddeye geçicem arkadaşmın yanına net bi cvp oldu sanırım
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnıl ne taraflardasın?
Bir yorum yaz:
-
Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIzmir'in güzellikleri dururken o leş şehir İstanbul da gerçekleştirilen böyle bir organizasyona katılmayı reddediyorum. Gelin bu çekimi İzmir'de yapalım. Çeşme'nin kumsallarından kordona uzanan bir prodüksiyon gerçekleştirelim...
AZ 4191
Bir yorum yaz:
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzledik buluşmları bende varım
Bir yorum yaz:
-
Tarih uygun olursa ben de katilmak isterim34 DS 0086
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ben de katılırım, 15'inden sonrası garanti olur, öncesinde BT Mini buralarda olmayacak gibi görünüyor çünkü
BT'ye de Ankara'da havadan klip çekiyoruz bakalım o tarihten önce olursa onunla yetinmek durumunda kalacağım benHep beraber olabilsek harika olurdu
Bir yorum yaz:
-
Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIzmir'in güzellikleri dururken o leş şehir İstanbul da gerçekleştirilen böyle bir organizasyona katılmayı reddediyorum. Gelin bu çekimi İzmir'de yapalım. Çeşme'nin kumsallarından kordona uzanan bir prodüksiyon gerçekleştirelim...
DEV'in durumuna göre geleceğim.
Bu hafta %80 projem başlayacak.. Yetişirse yanınızdayım arkadaşlar..En son düzenleyen Kekuti; 31-05-14, 12:26.
Bir yorum yaz:
-
Izmir'in güzellikleri dururken o leş şehir İstanbul da gerçekleştirilen böyle bir organizasyona katılmayı reddediyorum. Gelin bu çekimi İzmir'de yapalım. Çeşme'nin kumsallarından kordona uzanan bir prodüksiyon gerçekleştirelim...
AZ 4191
Bir yorum yaz:
-
müsait bir zamana denk gelirse bende katılmak isterim. 34 KC 0700. Birde fly cam olarak ne kullanılacak ve hangi kamera üstünde olacak bir bilgin var mı ? merak ettim şimdiden
Bir yorum yaz:
-
Listeye girebilirsekyaz benide abi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: