Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Fly cam video shooting day
Çöküş
X
-
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de araba yoklugundan dolayi bememe ile katilmak isterim
Bir yorum yaz:
-
Aslı oguzdumlu91 tarafından gönderilmiş Mesajı göster34 FT 0232 benide yazin lutfen bir de sticker konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirimyazdım ısmınızı
Bir yorum yaz:
-
34 FT 0232 benide yazin lutfen bir de sticker konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Bir yorum yaz:
-
İsimleri ilk sayfada yazdım arkadaslar devam ettıkce guncellerız. Guzel bı ggun bızlerı beklıyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYakın bir arkadasım kendisine ve bize uyan bir zamanda havadan MINI lerimizi Fly- Cam ile cekip bir klip hazırlama fikrimi beni kırmayıp kabul etti. Böyle bir etkinliğe kimler katılmak ister kendisine arac sayısı vermemiz gerekiyor.
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO rol agir gelir bana basgan, kaba adamimdir ben
Bro haklisin, sari arabam varken Alen hic boyle seyler yapmiyodu walla
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!bana bırakın başrolü
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAksyon sahnesi olmayacak Romatic film tadında dusunuyoruz Anıl ve ben :P
en son toparlayıp isimleri guncelleyecegım malum cuma günü biraz yogunum veya herkes yanına numara yazıp post ederse en son en üste taşırım.
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterikinizin araba da kirnizi romantizme bak
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana 'admin'den imzali 'hic ugrasma seni listeye katmicaz, butun organizasyonlari sen gelmeden bitircez, sonra yaz rehavetine gircez' maili geldi... Katilamiyorum.
WishmanAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki gelen maili nasıl bu şekilde yorumladın Wishadam ?Tarihi daha sonra belli olmak üzere dedik hatta
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki gelen maili nasıl bu şekilde yorumladın Wishadam ?Tarihi daha sonra belli olmak üzere dedik hatta
Wishadam
Bir yorum yaz:
-
Tarih uygun olursa +1çok güzel bir organizasyon olur
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana 'admin'den imzali 'hic ugrasma seni listeye katmicaz, butun organizasyonlari sen gelmeden bitircez, sonra yaz rehavetine gircez' maili geldi... Katilamiyorum.
WishmanTarihi daha sonra belli olmak üzere dedik hatta
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: