Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

9 Şubat 2014 ONUR-OTO DYNO DAY (POWERSHOP İŞBİRLİĞİ İLE)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• clv2lGl
    yanıtladı
    Fazlasıyla keyifliydi. Onur abi başta olmak üzere tüm Powershop ekibine teşekkür etmek gerek. Sabahtan akşama kadar kimseyi kırmadan, yorulmadan, hatta öğlen yemeklerini bile araya sıkıştırarak gelenlere ev sahipliği yaptılar. Ben kendi payıma emeği geçenlere ve gelenlere teşekkür ederim. Bu arada kral o asil duruşuyla oradaydı. Yollardan dillere taşınıyor artık namı Tabiki efsaneleri yaratan A.Y.N ve Powershop ortaklığı

Bir yorum yaz:

• B.Evran
    yanıtladı
    Gelen herkesin ayağına sağlık,gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu herzamanki gibi bütün abi kardeşler biraradaydık,
    aynı zamanda burdan tekrar Powershop Ekibinin gösterdiği misafirperverliğe sonsuz teşekkürler gerçekten çok profesyonel bir ekip olduklarını
    birkere daha kanıtladılar.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Güzel gündü, emeği geçen tüm Powershop ekibi ve Onur Bey'e teşekkürler..

Ayrıca, büyük sürpriz için Nihat abiye teşekkürler. Bizi çok mutlu ettin abim

Eğlenceli bir organizasyon, Dyno-day yurt dışı forumlarında vs, 4 ayda 1 gibi sürelerde tekrarlanmaktadır. Ülkemizde fazla yaygın olmasada çok eğlenceli ve bol makaralıdır Tekrarlanması dileğiyle..
    Gelen herkese sonsun teşekkürler..

Bir yorum yaz:

• BRKY
    yanıtladı
    9 Şubat 2014 ONUR-OTO DYNO DAY (POWERSHOP İŞBİRLİĞİ İLE)

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İyiki ben çekmemişim bulanık bulanık olacaktı
    Sen daha çok çekerdin kanks 2 saat makineylr gezdi çektiği foto bu kadar

Bi kaç fotoyla oynanmıştır bu arada..

Bir yorum yaz:

• BRKY
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Daha fazlaydi sanki Berkay beey
    Arenlerin fotolari olcakti

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bi fotonun lafımı olur

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    İyiki ben çekmemişim bulanık bulanık olacaktı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bendekiler bu kadar arkadaşlar. Fotolar NDG ürünü olup tüm hakları bana aittir
    Daha fazlaydi sanki Berkay beey
    Arenlerin fotolari olcakti

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• BRKY
    yanıtladı
    Bendekiler bu kadar arkadaşlar. Fotolar NDG ürünü olup tüm hakları bana aittir

Bir yorum yaz:

• BRKY
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• BRKY
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• doga JCW
    yanıtladı
    Günaydın arkadaşlar.İYİ HAFTALAR dileğiyle.Bütün haftalarca sordum hep ne zaman buluşma var die ve pazar günü çok gelmek istiyodum herkesle tanışmak için ama çok yakın arkadaşım cumartesi trafik kazası geçirdi ve oraya gitmem gerekti bütün gece hastanede kaldım ve işlerim pazar günü 14:00'da bitti o saatden sonra orda diğilsinizdir die sormadım gelmedimde.Arkadaşımın durumu iyi allaha şükür.Bundan sonra inşallah katılcam...

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Uykuluk ciğer ve sucuğa hiç dokunulmadı aldığım habere göre bugün hepsi patlatılacak bilgilerinize tükenmeden yetişin tadın bence
    Her zaman elimden geldiğince organızasyonlara katılmaya çalışıyorum ayvalık içinde süpriz yapacaktım ama tendonlar bana süpriz yaptı )
    Güler yüzünüz için emeğiniz için sonsuz tşkkürler,güzel bir aile...

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Masallah arkadaslar, eglenceli olmus.
    Dyno grafiklerinizi surda paylasin size zahmet ----> http://www.miniclubtr.com/forums/sho...zimle-payla%FE

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Gün müthişti gelen arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık . Onur ve ekibede çok teşekkür ederim uğraşıları için . Köfte uykuluk ve sucukları kalamadım malesef, alacağım olsun

Herşeyden ayrı olacak şekilde Antalyadan bizleri yanlız bırakmayan Nihat kardeşime çok teşekkur ederim bizleri yanlız bırakmıyor her fırsatında burda oluyor .Ayrıca instagramda yorumlarının takipçisi olduğum sabri ilede tanıştık onada geldiği için teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bu arada ilk defa dynoya cıktı arabam ve cok zevkliymis gercekten 213 beygir 320 torq da guzel bir rakammıs

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X