Ay dayanamicam, sustum sustum ama artik en son gun konuyu off'luyacam!
''Eve paket servisi var mi?' yoksa ''herhangi bir yiyiciye vekalet mi vermemiz gerekiyor?'
P.S: Ve en cok merak ettigim 'teknik' kisim ise, 'dyno'ya ac karnina mi cikilir yoksa tok karnina mi?' Bu HP uzerinde bir yan etki yapar mi?
Arzederimwishman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
9 Şubat 2014 ONUR-OTO DYNO DAY (POWERSHOP İŞBİRLİĞİ İLE)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEkstra bi liste yapıp seni ekliyorum ozaman
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMangal falan diyolar. Ayrı bi konu altında Myno başlığında, mangal başı ekmeksiz performanslarımızı ölçmek adına isim listesi çıkarabilir miyiz ?Ben de geliyorum abi yazın oraya yiyici olarak
Bir yorum yaz:
-
Mangal falan diyolar. Ayrı bi konu altında Myno başlığında, mangal başı ekmeksiz performanslarımızı ölçmek adına isim listesi çıkarabilir miyiz ?Ben de geliyorum abi yazın oraya yiyici olarak
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa pazar günü bende katılacağım. Belki bir aksilik çıkabilir diye daha önceden yazamamıştım.
Dyno konusuna gelince de zaten üzerine çıkmış olduğum bir dyno ve yaptığım son dynodan beri aracıma bir şey de eklemedim o yüzden çıkmayı planlamıyorum.
Görüşmek üzere.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabii ki gelebilirsiniz. Sabah pohaca oglene dogru barbeku ile devam ediyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı mertercin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdyno ya cikmadan da katilabiliyorsak 1 arkadasimla gelmek isterim bende
Bir yorum yaz:
-
dyno ya cikmadan da katilabiliyorsak 1 arkadasimla gelmek isterim bende
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar, Kredi Karti ile odeme gerceklestirecek uyelerimizin dikkatine..
Pazar gunu off day olmasindan oturu Kredi Karti ile odeme alinamamaktadir. Dolayisiyla, kredi karti ile odeyecek arkadaslar, bugun veya yarin Onur Bey i arayarak Mail Order cekebilirler.
Ben oyle yaptim, daha kolay oluyor
Mail order icin iletisim no :
0538 717 5588
Onur Bey
Pazar gorusmek uzere
Bir yorum yaz:
-
Aslı alienlove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterok accu weather bulutları kaldırdı organizasyon tam gaz devam, gelmeyenlere ceza puanı.
Bir yorum yaz:
-
Ok accu weather bulutları kaldırdı organizasyon tam gaz devam, gelmeyenlere ceza puanı.
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=6] Dyno gününe gelecek arkadaslarimizin dikkatine!!
Sponsorumuzdan gelen bİlgİye göre organizasyon gelecek haftaya ertelenebİlİr bu aksam hava durumuna göre bİldİrecegiz.
Bu arada 1 kisilik bos yer acilmistir 10. KİŞİ araniyor .[/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
Aslı aydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster+2 gelicez izleyici
ipad 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: