Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
9 Şubat 2014 ONUR-OTO DYNO DAY (POWERSHOP İŞBİRLİĞİ İLE)
Gün müthişti gelen arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık . Onur ve ekibede çok teşekkür ederim uğraşıları için . Köfte uykuluk ve sucukları kalamadım malesef, alacağım olsun
Herşeyden ayrı olacak şekilde Antalyadan bizleri yanlız bırakmayan Nihat kardeşime çok teşekkur ederim bizleri yanlız bırakmıyor her fırsatında burda oluyor .Ayrıca instagramda yorumlarının takipçisi olduğum sabri ilede tanıştık onada geldiği için teşekkür ederim
Uykuluk ciğer ve sucuğa hiç dokunulmadı aldığım habere göre bugün hepsi patlatılacak bilgilerinize tükenmeden yetişin tadın bence
Her zaman elimden geldiğince organızasyonlara katılmaya çalışıyorum ayvalık içinde süpriz yapacaktım ama tendonlar bana süpriz yaptı )
Güler yüzünüz için emeğiniz için sonsuz tşkkürler,güzel bir aile...
Günaydın arkadaşlar.İYİ HAFTALAR dileğiyle.Bütün haftalarca sordum hep ne zaman buluşma var die ve pazar günü çok gelmek istiyodum herkesle tanışmak için ama çok yakın arkadaşım cumartesi trafik kazası geçirdi ve oraya gitmem gerekti bütün gece hastanede kaldım ve işlerim pazar günü 14:00'da bitti o saatden sonra orda diğilsinizdir die sormadım gelmedimde.Arkadaşımın durumu iyi allaha şükür.Bundan sonra inşallah katılcam...
Güzel gündü, emeği geçen tüm Powershop ekibi ve Onur Bey'e teşekkürler..
Ayrıca, büyük sürpriz için Nihat abiye teşekkürler. Bizi çok mutlu ettin abim
Eğlenceli bir organizasyon, Dyno-day yurt dışı forumlarında vs, 4 ayda 1 gibi sürelerde tekrarlanmaktadır. Ülkemizde fazla yaygın olmasada çok eğlenceli ve bol makaralıdır Tekrarlanması dileğiyle..
Gelen herkese sonsun teşekkürler..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap