Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
9 Şubat 2014 ONUR-OTO DYNO DAY (POWERSHOP İŞBİRLİĞİ İLE)
Gelen herkesin ayaklarına sağlık en başta da nihat kardeşimin..Sürprizi harikaydı...Bir eksiğimiz gediğimiz olduysa kusura bakmayın...Yoruldum ama güzel bir gündü...Herkesi öpüyorum iyi akşamlar..Ben duş alır yatar
10numara5yildiz muazzam guzel bir gundu MCTR ailesi olarak bir araya gelmek her zamanki gibi cok guzeldi.. Cigerci iyiki geldin hacibey Wishman gibi naz yapmadigin icin tesekkur ederingg cidden surpriss oldu yancin eski polocu bugunun captivalisi sabri bey de gunumuze renk katti onada tesekkurler
Veee ev sahipligi yapan pazar gununu feda eden powershop ekibi!! Elinize emeginize saglik Onur, Yaman,Orhan, Yasin abim ve Baycu reyiz cok ama cok tesekkur ederiz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emegi gecenlerin hepsine tek tek tesekkurler, mukemmel bi organizasyondu! Ben kofteyi yedikten sonra kendim halatlara baglanip kosacaktim kendi oz beygirimi olcecektim ama arabalardan sira gelmedi. Onur bi ara gelicem olcume!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap