Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
9 Şubat 2014 ONUR-OTO DYNO DAY (POWERSHOP İŞBİRLİĞİ İLE)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Wishman ayvalığı karıştırmayak geçmişe mazi denir orda yaşanan orda kalsı içelim güzelleşim abicim
-
Senin her halin yeterAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaz beni rezil olalim
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar 2 tane yer bosalmıstır Dyno için isteyenler varsa adını yazdırsın.
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar listede benimde adım yazıyor ancak hafta başı dynoya çıktım. 220 hp
beni listeden çıkartabilirsiniz. zaten daha öncesinde çıkartmış olacağım diye yazmıştım...
Bir yorum yaz:
-
Aynen aynenAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadas sana uçak hangarı lazım
yapıcak bisi yok dışarıdan seyredicez artık sizi
Bir yorum yaz:
-
Arkadas sana uçak hangarı lazımAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende 4 çeker ile gelicem ama dyno nun olduğu yerin yüksekliği onemli

Bir yorum yaz:
-
Bende 4 çeker ile gelicem ama dyno nun olduğu yerin yüksekliği onemli

Bir yorum yaz:
-
Adam dyno nun tozunu attirdi nasil olsa 300.06 HP ceker bir koseye bekler tatli tatli
Bir yorum yaz:
-
Olsun be, sen zaten ya bir kosede oturup dusunuyon (sigara sakaginda) ya da uyuyon... Yani masrafsizsin bize....Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı göstercebim de pireler uçuştuğundan dolayı nerde beleş git oraya yerleş seccop yazın arkadaşın
P.S: Pireleri karistirma, gonlun zegin olsun, duyduk Ayvalik calgicilarina yapistirdigini.... :-) Senin piren bole olsun...
Wishman
Bir yorum yaz:
-
cebim de pireler uçuştuğundan dolayı nerde beleş git oraya yerleş seccop yazın arkadaşın
Bir yorum yaz:
-
Gelmek ısterdım,cokda merak edıyorum ama Cuma domuz avına gıdıyorum Karadenız'e...
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: