Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Benim gönlüm füme içi kahvede kaldı siyah araç geçen istanbulda görmüştüm kırmızı şeritlimi cumartesi akşamı bebek tarafında.32.000km biraz fazla en azından 10k 15k km le altı istiyorum Şu an mavi renk bir araç var 76 ya ancak o renkte pek göstermiyor.Sıfır almak istiyordum Kite blue favori renkim şu an ancak sıfır kalktımı kalkmadımı anlayamadım yokmu bu konuya açıklık getirebilecek? Mini ni tasarla kalkmış internetten.Pardon sonradan gördüm.Demek araç 32.000kmde hiç göstermiyor çok temiz bakılmış maşallah.İçi falan tertemiz duruyor 90.000 benim fazla bi rakam maksimum 80 civarları falan çıkabilirim ikinci elde ancak araç çok dolu sanırsam.Benim için doluluk pek önemli değil alırsam içini komple söktüreceğim.Parçaları alcantra falan kaplatıcam birde recaro koltuk ses sistemine kadar yapmayı düşünüyorum Birde kırmızı var 1.100km de roadster.Mercek farsız ne yazikki sonradan orjinal bi xenon taktırılıyormu?Şu an 2013 ibiza cupra kullanıyorum onuda verip üste ekleyip alıcaz heralde...
    En son düzenleyen OGZ59; 27-11-13, 01:57.

Yorum Yap

Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Haklısın doğrusu Eclipse Grey ... Oğuz Füme Ben siyah demişim.. Hadi Oğuz resimden Füme görüyorda Ben nasıl siyah diyorum !!! Koyu renklerde renk körlüğü oluyormu??
      Eclipse Grey guneste koyu gorunuyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ben yanlış yazdım. Doğru Renk Eclipse Grey içi kahve. Sağlık olsun

Sıfır satış devam diye biliyorum.

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Benim gönlüm füme içi kahvede kaldı siyah araç geçen istanbulda görmüştüm kırmızı şeritlimi cumartesi akşamı bebek tarafında.32.000km biraz fazla en azından 10k 15k km le altı istiyorum Şuğan mavi renk bir araç var 76 ya ancak o renkte pek göstermiyor.Sıfır almak istiyordum Kite blue favori renkim şuğan ancak sıfır kalktımı kalkmadımı anlayamadım yokmu bu konuya açıklık getirebilecek? Mini ni tasarla kalkmış internetten.Pardon sonradan gördüm.Şuğan gördüm demek araç 32.000kmde hiç göstermiyor çok temiz bakılmış maşallah.İçi falan tertemiz duruyor 90.000 benim fazla bi rakam maks 80 civarları falan çıkabilirim ikinci elde ancak araç çok dolu sanırsam.Benim için doluluk pek önemli değil alırsam içini komple söktürüp.Parçaları alcantra falan kaplatıcam birde recaro koltuk

Yorum Yap

Zello da Kekuti* direksiyonda Mitoti* buluşmaya renk katmış duyumlarıma göre İsko pahalıymış, buluşmanın yıldızı İstanbul Bölge Organizasyon Sorumlusu kısaca İçişleri Bakanı Sayın NDG' ymiş. Fotolar şahkül maşallah süphanallah araçlara.

Yorum Yap

Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Zello da Kekuti* direksiyonda Mitoti* buluşmaya renk katmış duyumlarıma göre İsko pahalıymış, buluşmanın yıldızı İstanbul Bölge Organizasyon Sorumlusu kısaca İçişleri Bakanı Sayın NDG' ymiş. Fotolar şahkül maşallah süphanallah araçlara.
            Ya kanka hadi bir git ya allase sagolasin kepcuk bu ilimli ve yapici sempatik mesajin ve dileklerin icin.
            sigpic

No It Doesn't Come Off !

insta; mertuzunoglu
            snapchat; mrtuzunoglu

Yorum Yap

Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ya kanka hadi bir git ya allase sagolasin kepcuk bu ilimli ve yapici sempatik mesajin ve dileklerin icin.
              Yoklugunu cok hissettik hulkitoo :/
              Keske geleydin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bunlar da Tarık'tan gelen fotolar:

Yorum Yap

Tarık'tan gelenlere devam..

Yorum Yap

Yorum Yap

Yorum Yap